10.3.15

Σύμβουλος Δούρου: «Απολογούμαι για τον χαρακτηρισμό...


...όχι για την ουσία»...
Μετά το σάλο που προκλήθηκε από το tweet της περιφερειακής σύμβουλου Αττικής, Κορίνας Βασιλοπούλου με απρεπείς χαρακτηρισμούς κατά του δημοσιογράφου του...
Capital, Κώστα Στούπα με αφορμή την εμφάνιση του σε τηλεοπτική εκπομπή, η συνεργάτιδα της Ρένας Δούρου προχώρησε σε νέα ανάρτηση, με απολογητική διάθεση.
Η Κ. Βασιλοπούλου αναγκάστηκε να επανέλθει για το θέμα και να παραδεχτεί ότι έκανε «μια αποτυχημένη απόπειρα δηκτικού χιούμορ, χωρίς να υπάρχει πρόθεση για υβριστικά υπονοούμενα».
Ωστόσο, η περιφερειακή σύμβουλος ζητά συγγνώμη όχι για την επίθεση στον δημοσιογράφο, αλλά για τον χαρακτηρισμό. Και συνεχίζει χρησιμοποιώντας πιο ήπιους χαρακτηρισμούς αυτή τη φορά, λέγοντας ότι, υπάρχουν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι και ΜΜΕ που λειτουργούν ως φερέφωνα των δανειστών.

Όπως τόνισε στο λογαριασμό της:
«Ο παρορμητισμός είναι κακός σύμβουλος και οι λέξεις, ενίοτε, αδικούν το περιεχόμενο. Παραδέχομαι ότι έκανα μια αποτυχημένη απόπειρα δηκτικού χιούμορ, χωρίς να υπάρχει πρόθεση για υβριστικά υπονοούμενα. Κάτι τέτοιο δεν συνάδει με το ήθος της αριστεράς. Απολογούμαι για τον χαρακτηρισμό, όχι όμως και για την ουσία των λεγομένων μου. Υπάρχουν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι και ΜΜΕ που τα τελευταία χρόνια λειτουργούν σταθερά ως φερέφωνα των δανειστών, καλλιεργώντας κλίμα τρόμου και στοχοποιώντας ολόκληρες κοινωνικές ομάδες.

Στόχος μου ήταν και θα είναι να στηλιτεύω αυτή την ενορχηστρωμένη προπαγάνδα που στρέφεται εναντίον της κοινωνίας μας».


topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: