16.3.15

Αλ. Τσίπρας: Ούτε βήμα πίσω σε όσα έχουμε εξαγγείλει...

Η Ελλάδα δεν είναι αποικία...


"Τα νομοσχέδια που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση είναι αδιαπραγμάτευτα και θα...
κατατεθούν στη Βουλή άμεσα", τονίζει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Έθνος» προσθέτοντας, μεταξύ άλλων, ότι "έχουμε ενημερώσει τους θεσμούς, είμαστε ανοιχτοί στις προτάσεις τους, αλλά στην Ελλάδα ο ελληνικός λαός ψήφισε, εξέλεξε κυβέρνηση να κυβερνά".

Ο πρωθυπουργός εκτιμά ότι έχει βρεθεί ήδη κοινός τόπος συνεννόησης με τους εταίρους για τις μεταρρυθμίσεις και διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση, εντός και εκτός των τειχών, ότι "η Ελλάδα δεν είναι αποικία" και ότι "δρόμος επιστροφής στο Μνημόνιο για την Ελλάδα δεν υπάρχει".

Ο Αλ. Τσίπρας επανέλαβε πως "δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για μισθούς και συντάξεις, όπως και καμία απειλή για τις καταθέσεις στην Ελλάδα".

Ενώ συμπλήρωσε, ο ελληνικός λαός πρέπει να παραμείνει ψύχραιμος, υποστηρίζοντας με νόημα ότι κάποιες δυνάμεις έχουν υπαρξιακή ταύτιση με την λιτότητα

"Στην Ελλάδα, πρόσθεσε, έγιναν εκλογές και η κυβέρνηση Σαμαρά έπεσε από την ψήφο του λαού, καταρρίπτοντας κάθε σενάριο νέων εκλογών ή δημοψηφίσματος"...
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: