23.3.15

Καταλάθος η αναφορά του ονόματος του Κατρούγκαλου...


Η ανακοίνωση Σε λάθος οφείλεται η παρουσία του ονόματος του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργου Κατρούγκαλου στη φόρμα της ανάθεσης υποθέσεων ή στα εργολαβικά δικών, σύμφωνα με την...
δικηγορική εταιρεία «Απ. Παπακωνσταντίνου - Ν.Κ. Χλέπας και Συνεργάτες». 

«Σε 
περίπτωση που από τις (εκατοντάδες) αναθέσεις στη Δικηγορική Εταιρεία μας υποθέσεων, με αποφάσεις συλλογικών οργάνων νομικών προσώπων ή με εργολαβικά δικών, μεταγενέστερες της αποχώρησης του κ. Κατρούγκαλου, ορισμένες φέρουν την προγενέστερη επωνυμία της, αυτές βασίζονται, όπως είναι προφανές, εσφαλμένα στα προϊσχύοντα στοιχεία που διέθεταν οι πελάτες μας ή σε φόρμες εργολαβικών που είχαν διανεμηθεί από συλλογικούς φορείς στα μέλη τους πριν από την ημερομηνία αποχώρησης του κ. Κατρούγκαλου. Είναι σαφές ότι επί των υποθέσεων αυτών ο τελευταίος δεν έχει καμία απολύτως σχέση επαγγελματική ή άλλη. Άλλωστε, οι εν λόγω αναθέσεις αφορούν, όπως προκύπτει ρητώς από τις ίδιες, τον βασικό εταίρο της Δικηγορικής Εταιρείας μας Απόστολο Παπακωνσταντίνου» σημειώνει η εταιρεία.
«Μετά την αποχώρησή του ο Καθηγητής κ. Κατρούγκαλος ουδεμία σχέση άμεση ή έμμεση διατηρεί με τη Δικηγορική Εταιρεία μας. Σημειώνεται εξάλλου ότι όσα εργολαβικά δίκης είχαν συναφθεί με πελάτες από τον πρώην εταίρο της Δικηγορικής Εταιρείας μας πριν την αποχώρησή του από αυτή, αυτά πλέον αφορούν και δεσμεύουν, κατά ρητή πρόβλεψη του Καταστατικού της, αποκλειστικώς και μόνον τη Δικηγορική Εταιρεία μας» προσθέτει. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση, εδώ


πηγη tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: