29.3.15

Στις Σκουριές τη Δευτέρα, ο Σαμαράς...

 Στο πλευρό της "Eldorado Gold"...
Καθαρή θέση υπέρ της εταιρείας εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές παίρνει για δεύτερη φορά μετεκλογικά ο πρόεδρος της Ν.Δ., Αντ. Σαμαράς.
Μετά τη συνεδρίαση του άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, ο τέως πρωθυπουργός συνάντησε...
εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, στο πλαίσιο της αντιπολιτευτικής "στροφής" του κόμματος στην πραγματική οικονομία. Ο Αντ. Σαμαράς είδε τον πρόεδρο της ΕΣΕΕ Βασ. Κορκίδη, τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ Ανδρ. Ανδρεάδη, τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ, Κ. Μίχαλο και τον πρόεδρο του ΣΕΒ Θ. Φέσσα.
Επίσης, μετά τη συνάντησή του, ο πρόεδρος της Ν.Δ. γνωστοποίησε πως  αύριο, Δευτέρα, θα μεταβεί στις Σκουριές, προκειμένου να συμβολίσει την στήριξή του στην εταιρεία εξόρυξης χρυσού. Ο Αντ. Σαμαράς θα συνοδεύεται από τον αρμόδιο τομεάρχη του κόμματος Στ. Καλαφάτη, τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, Γ. Βρούτση και τον γραμματέα της Π.Ε. της Ν.Δ. Ανδρ. Παπαμιμίκο, σε μια συμβολική επίσκεψη κατά την οποία αναμένεται να στείλει μήνυμα υπέρ των επενδύσεων γενικώς και υπέρ της εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές ειδικότερα.
Σημειωτέον ότι, πριν δύο εβδομάδες, ο τέως πρωθυπουργός είχε δεχθεί στη Συγγρού τους εργαζομένους στην εταιρεία εξόρυξης, εκφράζοντας τη στήριξή του στη συνέχιση της αντιπεριβαλλοντικής δραστηριότητας της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: