26.3.15

Γ. Σακελλαρίδης: Το κείμενο που δήθεν αποκάλυψε ο Σαμαράς ήταν αναρτημένο...

...από το τέλος Φεβρουαρίου στο διαδίκτυο!...


"Ο πρόεδρος της ΝΔ βρίσκεται σε πλήρες στρατηγικό αδιέξοδο. Τη μια κατηγορεί την κυβέρνηση ότι, αρνούμενη να συμμορφωθεί με το μνημόνιο, διακινδυνεύει να...
ρίξει τη χώρα στα βράχια, ενώ από την άλλη την κατηγορεί ότι υπέγραψε μνημόνια και τα κρατάει κρυφά!"

Όπως αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις δηλώσεις Σαμαρά:

Ο κ. Σαμαράς βρίσκεται σε πλήρες στρατηγικό αδιέξοδο. Τη μια κατηγορεί την κυβέρνηση ότι, αρνούμενη να συμμορφωθεί με το μνημόνιο, διακινδυνεύει να ρίξει τη χώρα στα βράχια, ενώ από την άλλη την κατηγορεί ότι υπέγραψε μνημόνια και τα κρατάει κρυφά!

Κατανοούμε την υπαρξιακή αγωνία του, αλλά οι δήθεν αποκαλύψεις που έκανε σήμερα δεν πείθουν ούτε μικρά παιδιά.

Η κυβέρνηση επέκτεινε την προηγούμενη δανειακή σύμβαση. Αυτό το γνωρίζουν όλοι από την 20ή Φλεβάρη και μετά. Το δε κείμενο που δήθεν αποκάλυψε ο κ. Σαμαράς ήταν αναρτημένο από το τέλος Φεβρουαρίου στο διαδίκτυο!

Άνθρακες, λοιπόν, ο θησαυρός. Ας μην ψάχνει για συνενόχους στην πολιτική του ο κ. Σαμαράς. Το 'ουδείς αναμάρτητος' είναι αποκλειστικότητά του.

Ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει  πολύ καλά ποιος διαπραγματεύεται σήμερα για να προστατέψει τα συμφέροντα της χώρας και ποιος καραδοκεί στη γωνία και εύχεται να αποτύχει η εθνική προσπάθεια, μήπως και καταφέρει να διασωθεί στην ηγεσία του κόμματός του.

Απάντηση Κ. Καραγκούνη στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο

 Στο θέμα επανήλθε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Καραγκούνης, ο οποίος απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γ. Σακελλαρίδη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο κ. Σακελλαρίδης το μόνο που κατάλαβε επιτέλους, είναι αυτό για το οποίο τους κατηγορούμε: Ότι έχουν υπογράψει μνημόνιο που το κρατάνε κρυφό και που δεν μπορούν να το εφαρμόσουν, γιατί φοβούνται τους δικούς τους.

Ως προς τις ανοησίες περί διαδικτύου, ακόμα και ο δικός τους αντιπρόεδρος της Βουλής, καθώς και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, έλεγαν ότι δεν υπάρχουν δικές τους υπογραφές στην επέκταση της συμφωνίας. Να όμως, που υπάρχουν και φαρδιές πλατιές μάλιστα.

Μέχρι σήμερα, υποστηρίζουν ότι δεν έχουν υπογράψει το μνημόνιο. Να που η σύμβαση συνδέεται ρητά και άμεσα με το μνημόνιο, πράγμα που το υπογραμμίζουν σε  επιστολές τους και οι οργανισμοί της Τρόικας.

Ας τελειώσουν επιτέλους, τα πολλών ειδών ψέματά τους, γιατί η οικονομία μας δεν αντέχει άλλο. 

Γ. Σακελλαρίδης: "Αν (σ.σ. η Αξιωματική αντιπολίτευση) ανησυχεί ότι  το κυβερνητικό της έργο, δηλαδή οι αυξήσεις στη φορολογία, οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, έμεινε ημιτελές, καλώς ανησυχεί"

Στον Κ. Καραγκούνη απάντησε εκ νέου ο Γ. Σακελλαρίδης:

"Την Αξιωματική αντιπολίτευση την έπιασε ο πόνος να αποδείξει ότι η σημερινή κυβέρνηση ετοιμάζεται να εφαρμόσει την πολιτική της. Ματαιοπονεί. Όλοι μπορούν να συγκρίνουν τα έργα και τις ημέρες του κ. Τσίπρα και του κ. Σαμαρά.

Αν ανησυχεί ότι  το κυβερνητικό της έργο, δηλαδή οι αυξήσεις στη φορολογία, οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, έμεινε ημιτελές, καλώς ανησυχεί. Αφού ψήφισε το νομοσχέδιο για την ανάσχεση της ανθρωπιστικής κρίσης και αυτό για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, ας προετοιμάσει την Κοινοβουλευτική της ομάδα να ψηφίσει και άλλα τόσο «μνημονιακά» μέτρα"...
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: