11.3.15

Πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου στις ΗΠΑ...

Πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου στις ΗΠΑ – Φόβοι για 11 νεκρούς Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν...
αεροσκάφος UH-60 Black Hawk που συμμετείχε σε στρατιωτική άσκηση έχασε την επαφή του με τα ραντάρ στην περιοχή κοντά σε στρατιωτική βάση.

Στην περιοχή επικρατούσαν κακές καιρικές συνθήκες και πυκνή ομίχλη, με το Πεντάγωνο να εκφράζει φόβους ότι οι επτά πεζοναύτες που επέβαιναν στο ελικόπτερο καθώς και τα τέσσερα μέλη του πληρώματος βρήκαν τον θάνατο.

Λίγο μετά τις 15:30 σήμερα ο αμερικανικός στρατός συνέχιζε επισήμως μια επιχείρηση «έρευνας και διάσωσης» για τον εντοπισμό του προσωπικού ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Όπως μεταδίδει το CNN, το απόγευμα της Τετάρτης σύμφωνα εντοπίστηκαν μέλη ανθρώπινου σώματος κοντά στο σημείο που πιστεύεται το εξαφανίστηκε το ελικόπτερο​.



Νωρίτερα οι ομάδες έρευνας ανακάλυψαν συντρίμμια, που ενδεχομένως ανήκουν στο Black Hawk στις 02:00 σήμερα το πρωί (08:00 ώρα Ελλάδας), είχε ανακοινώσει εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας.

Ένα δεύτερο ελικόπτερο, το οποίο συμμετείχε και αυτό στην άσκηση, επέστρεψε στη βάση.

Στις έρευνες συμμετέχει η αμερικανική ακτοφυλακή, ο στρατός καθώς και σωστικά συνεργία των ομοσπονδιακών υπηρεσιών ασφαλείας των ΗΠΑ...
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: