2.3.15

Σύσκεψη Δραγασάκη, με οικονομικό επιτελείο...


Διευρυμένη σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης έχει προγραμματισθεί για σήμερα και ώρα 6μμ, στο υπουργείο Οικονομικών, για την παραγωγή νομοθετικού έργου.

Στη συνάντηση θα συμμετέχουν...
ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, οι αναπληρωτές υπουργοί Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη και Δημήτρης Μάρδας και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Υπενθυμίζεται ότι έως την Τετάρτη θα κατατεθεί στη στη Βουλή νομοσχέδιο που αναμένεται να περιλαμβάνει τα μέτρα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, όπως τις ρυθμίσεις για την παροχή δωρεάν ρεύματος και σίτισης σε 300.000 νοικοκυριά, το πρόγραμμα στέγασης για 30.000 δικαιούχους, η νομοθετική ρύθμιση για την προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς, κ.α..

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, αντικείμενο της συνάντησης θα αποτελέσει και η επισκόπηση και εκτέλεσης του προϋπολογισμού, με την νέα ηγεσία του ΥΠΟΙΚ να λαμβάνει σήμερα τα τελικά στοιχεία για την απόδοση του ΕΝΦΙΑ και του ΦΠΑ, για το Φεβρουάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: