6.3.15

Γ. Παπαδάκης: Πολύ έντονα τα χτυπήματα στη Λ. Κανέλλη...

Γιούχαραν την Κανέλλη στην αίθουσα του δικαστηρίου
Τα χτυπήματα που δέχτηκε η Λιάνα Κανέλλη από τον Κασιδιάρη ήταν πολύ έντονα, είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, κατά την κατάθεσή του στο δικαστήριο, για το βίαιο περιστατικό που εκτυλίχθηκε στη διάρκεια της εκπομπής του. 

Απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις της προέδρου, δεν κατάφερε να πει με βεβαιότητα αν...
επρόκειτο για χαστούκια, ή μπουνιές.

Πρόεδρος: Ήταν χαστούκια ή γροθιές;

Μάρτυρας: Ήταν έντονα. Το χέρι ήταν ελαφρά κλεισμένο. Το χτύπημα ήταν πολύ ισχυρό. Κάποιο χτύπημα πήγε στον αέρα.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην αναστάτωση που δημιουργήθηκε μετά το επεισόδιο. «Η κυρια Κανέλλη φώναζε ότι είναι χτυπημένη και είχε ένα εξόγκωμα κάτω από το μάτι. Ο κ. Κασιδιάρης έφυγε. Όπως μου είπαν οι συνεργάτες μου η προσπάθειά του να φύγει συνοδεύτηκε από απειλές. Επιχείρησε να φωτογραφήσει τους συνεργάτες μου και ζητούσε τηλεφωνικά ενισχύσεις από τον αρχηγό», ανέφερε.

Ο  Παπαδάκης δέχθηκε επίμονες ερωτήσεις από τη δικηγόρο του Κασιδιάρη, που υποστήριζε πως ο κατηγορούμενος προκλήθηκε από τις κυρίες Δούρου και Κανέλλη πριν από το περιστατικό.

Νωρίτερα, κατέθεσε ο δημοσιογράφος Αντώνης Παπαδάκης, αρχισυντάκτης της εκπομπής του ΑΝΤ1. Ο μάρτυρας είπε ότι είδε το επεισόδιο από το κοντρόλ της εκπομπής και κατέβηκε στο πλατό. Ανέφερε επίσης ότι στο διάδρομο του στούντιο συνάντησε τον κατηγορούμενο να ρίχνει αγκωνιές σε όποιον συναντούσε, αλλά και στον ίδιο, στην προσπάθεια του να φύγει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: