14.3.15

Υπόθεση Γιακουμάκη: Ερευνες στη λίμνη Ιωαννίνων...

upothesi-giakoumaki-ereunes-sti-limni-iwanninwnΝέα στοιχεία και πληροφορίες προστίθενται καθημερινά στο θρίλερ με την εξαφάνιση του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, ένα θρίλερ που εκτυλίσσεται σε Κρήτη και Ιωάννινα εδώ και έναν μήνα.

Οι ...
αστυνομικές αρχές στην προσπάθειά τους να ξετυλίξουν το νήμα φιλτράρουν κάθε πληροφορία, καθώς μπορεί ένα φαινομενικά ασήμαντο στοιχείο μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό.

Πληροφορίες τοπικών μέσων στην Κρήτη ανέφεραν ότι πριν από λίγες μόλις μέρες η αστυνομία κάλεσε ένα ζευγάρι από την Μεσαρά για ανάκριση, ενώ έχουν ήδη γίνει πολλές προσαγωγές και ανακρίσεις. Μάλιστα τοπικά μέσα έκαναν λόγο και για σύλληψη. Ωστόσο στελέχη της ΕΛΑΣ διέψευδαν τις πληροφορίες αυτές, σημειώνοντας ότι η κινητοποίηση της αστυνομίας αφορούσε υπόθεση ναρκωτικών.

Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η  Ασφάλεια Ιωαννίνων ζήτησε να ληφθούν καταθέσεις από  συγγενικά πρόσωπα Ηρακλειώτη σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής, τα οποία τον είχαν επισκεφθεί στα Γιάννενα το προηγούμενο διάστημα.

Την ίδια στιγμή συνεχίζεται η αναζήτηση του νεαρού στα Ιωάννινα. Το πρωί του Σαββάτου, ειδικά εκπαιδευμένοι δύτες αναμένεται- εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες- να ξεκινήσουν τις έρευνες στη λίμνη των Ιωαννίνων, αναζητώντας κάποιο ίχνος του 20χρονου σπουδαστή από το Ρέθυμνο.
thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: