30.3.15

Στην 'αντεπίθεση' περνάει ο Τσίπρας από το βήμα της Βουλής...

Στην αντεπίθεση θα περάσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε λίγη ώρα μέσα από το βήμα της Βουλής υποστηρίζοντας ότι...
όλα αυτά τα χρόνια της σκληρής λιτότητας οι κυβερνήσεις Σαμαρά θα μπορούσαν να έχουν ακολουθήσει τον δρόμο της διαπραγμάτευσης όπως έκανε αυτός αλλά είχαν επιλέξει τον εύκολο δρόμο των απολύσεων και των περικοπών των μισθών και των συντάξεων.

Η διαρροή των μεταρρυθμιστικών μέτρων που έχει προτείνει η κυβέρνηση έρχεται –όπως λένε κυβερνητικά στελέχη -να επιβεβαιώσει ότι η κυβέρνηση δεν αποδέχεται κανένα υφεσιακό μέτρο . « Όλες οι μεταρρυθμίσεις βρίσκονται μέσα στις κόκκινες γραμμές που έχει βάλει η κυβέρνηση και μέσα στις οποίες θα κινηθεί η διαπραγμάτευση « έλεγε κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας.

Ο Αλέξης Τσίπρας στην συζήτηση στην Βουλή θα ενημερώσει τους βουλευτές και τους πολιτικούς αρχηγούς για το τι περιέχει η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου , θα αναφερθεί στην επταμερή που έγινε στο παρασκήνιο της συνόδου κορυφής και θα δώσει στοιχεία γύρω από την πολύωρη συζήτηση που είχε με την Αγκελα Μέρκελ.

Θα ανακοινώσει τις μεταρρυθμίσεις λέγοντας ότι είναι κοστολογημένες ώστε να φέρουν γρήγορα έσοδα στο κράτος και θα επισημάνει τον πρωτοφανή «πόλεμο» που έχει υποστεί από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση του από τους Ευρωπαίους και τους δανειστές...
Ελένη Καλογεροπούλου
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: