29.3.15

Πατέρας Λούμπιτζ: Κουβαλάω στις πλάτες μου το βάρος της τραγωδίας...


«Συντετριμμένος» δηλώνει ο πατέρας του Αντρέας Λούμπιτζ για την πράξη του γιου του, που οδήγησε στον θάνατο 149 αθώες ψυχές. 

Ο Μπερνάρντ Μπαρτολίνι, δήμαρχος της μικρής πόλης Prads-Haute-Bléone που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από...
το σημείο της συντριβής στις γαλλικές Άλπεις, μίλησε μαζί του και αναφέρει ότι «κουβαλάει στις πλάτες του ολόκληρο το βάρος της τραγωδίας».

Οι γονείς του 28χρονου συγκυβερνήτη δεν έχουν μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης. Έχουν ανακριθεί από την γαλλική αστυνομία κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Γαλλία, αλλά και από την γερμανική αστυνομία, όταν επέστρεψαν στην Γερμανία. 

Ο Μπερνάρντ Μπαρτολίνι τόνισε ότι οι γονείς του Λούμπιτζ επισκέφτηκαν το σημείο της συντριβής και συμμετείχαν στην τελετή μνήμης για τα θύματα την Πέμπτη, μαζί με τις οικογένειες όλων των επιβατών της μοιραίας πτήσης. 

«Πρόκειται για έναν άνθρωπο που η ζωή του έχει καταστραφεί. Τον λυπήθηκα πάρα πολύ όταν μου εκμυστηρεύτηκε όσα ένιωθε. Από την μία γιατί έχασε έναν άνθρωπο που υπεραγαπούσε και από την άλλη γιατί ο γιος του είναι πιθανότατα υπεύθυνος για την τραγωδία», ανέφερε ο Μπαρτολίνι στο τηλεοπτικό κανάλι BFM. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: