29.3.15

Σαμαράς εναντίον «μαθητευόμενων μάγων»...


«Ανοιχτά» είναι όλα τα ενδεχόμενα για τη θέση που θα τηρήσει η ΝΔ σε ό,τι αφορά τη συμφωνία με τους δανειστές και τις κινήσεις της κυβέρνησης. Αυτό προκύπτει από τη συνέντευξη που έδωσε στο "Βήμα της Κυριακής", ο Αντ. Σαμαράς.
«Δεν θα στηρίξουμε οτιδήποτε...

προτείνουν οι μαθητευόμενοι μάγοι" είπε, αναφερθείς στην κυβέρνηση, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και πρόσθεσε «Εμείς, άλλωστε, είχαμε αρχίσει να μειώνουμε τους φόρους και προγραμματίζαμε πολύ μεγαλύτερες σταδιακές μειώσεις φόρων τα επόμενα χρόνια. Η Ελλάδα βρισκόταν πια στην ανάρρωση και την 'ξανακύλησαν'».

Ο κ. Σαμαράς αρνήθηκε την κριτική - διαπίστωση (που εκπορεύεται, ως γνωστόν, και από το εσωτερικό της ΝΔ) ότι η προεκλογική τακτική του κόμματός του υπήρξε άκρως κινδυνολογική.  «Δεν ήταν η στρατηγική του φόβου, επισήμανση κινδύνων ήταν", είπε και ισχυρίστηκε πως οι η επισήμανση αυτή τώρα «επαληθεύεται».

Για τα σενάρια αλλαγής αρχηγού στη ΝΔ ο κ. Σαμαράς είπε -σχεδόν αυτολεξεί- όσα έχει ήδη τονίσει: «Δεν είναι παντρεμένος με τη θέση μου. Αλλά και δεν πρόκειται να εγκαταλείψω ούτε τη χώρα ούτε την παράταξη σε τόσο δύσκολες στιγμές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: