22.3.15

Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου…

Πυρετώδεις διεργασίες ενόψει της κατάθεσης της λίστας των μεταρρυθμίσεων…

Νέα σύσκεψη με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης έχει την Κυριακή το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας μια ημέρα μετά την...
πεντάωρης διάρκειας σύσκεψη που πραγματοποίηθηκε το Σάββατο καθώς η κυβέρνηση επείγεται να καταλήξει στο περιεχόμενο της λίστας των μεταρρυθμίσεων που θα υποβληθεί προς έλεγχο όπως αποφασίστηκε στην οχταμερή συνάντηση των Βρυξελλών την περασμένη Πέμπτη.

Την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου πέρασαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Στόχος της κυβέρνησης είναι το κείμενο που θα παραδοθεί να είναι λεπτομερέστατο προκειμένου να διασφαλίσει την χρηματοδότηση της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη πιθανότατα θα υπάρξει συνάντηση των τεχνικών κλιμακίων των δανειστών (Brussels Group), την Πέμπτη θα ακολουθήσει η συνεδρίαση του EuroWorking Group ενώ πληροφορίες μιλούν και για έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup την Παρασκευή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: