25.3.15

Π. Σκουρλέτης: "Κατώτατος μισθός και ΣΣΕ στη λίστα των μεταρρυθμίσεων"...

Ο οδικός χάρτης για την αύξηση του κατώτατου μισθού και την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων θα είναι από τα...
νομοσχέδια που θα περιλαμβάνονται στη λίστα των μεταρρυθμίσεων που θα σταλεί στο Eurogroup την επόμενη εβδομάδα, είπε ο υπουργός Εργασίας Π.Σκουρλέτης.


Στη λίστα θα συμπεριλαμβάνεται ότι έχει σκοπό να πραγματοποιήσει η κυβέρνηση μέσα στο διάστημα του επόμενου τετράμηνου, σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης, ενώ αναφερόμενος στη συζήτηση για τον ΦΠΑ, είπε ότι σε καμία περίπτωση δε μιλάμε για μια γενικευμένη αύξηση στα νησιά, όπως γινόταν με το μέηλ Χαρδούβελη, ενώ ούτως ή άλλως η κα Βαλαβάνη ήταν πολύ προσεκτική στη διατύπωση μιας προσωπικής της άποψης για την αύξηση στα λεγόμενα κοσμικά νησιά. 

Θεωρώ ότι είχαμε συνείδηση ότι η υπόθεση της διαπραγμάτευσης δεν τελειώνει άπαξ, έχει πολλές πράξεις, είπε ο υπουργός Εργασίας, σχολιάζοντας την πορεία των διαπραγματεύσεων, αλλά τώρα συζητάμε στο έδαφος της εκτίμησης ότι το πρόγραμμα που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα απέτυχε. Αυτή ήταν η επιτυχία του πρωθυπουργού στην επταμερή συνάντηση στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής. Με βάση αυτό, προχωράμε μέρα τη μέρα, είπε ο κ. Σκουρλέτης.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: