19.3.15

Το δάχτυλο του Βαρουφάκη ζητάει η Μέρκελ...

VaroufakisΝέες διαστάσεις παίρνει η κόντρα της Ελλάδας με την Γερμανία, αφού η γερμανική κυβέρνηση ζήτησε από την ελληνική να...
της παραδώσει το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού χεριού του Γιάνη Βαρουφάκη. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η Άνγκελα Μέρκελ με τον Αλέξη Τσίπρα, του ζήτησε το δάχτυλο του Γιάνη Βαρουφάκη.


Οι Γερμανοί ζητούν το δάχτυλο του Βαρουφάκη για να το εξετάσουν και να δουν αν ταιριάζει με το βίντεο που έπαιξε η κρατική τηλεόραση της Γερμανίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας συζητάει την παράδοση του δάχτυλου του Γιάνη Βαρουφάκη στη γερμανική κυβέρνηση αλλά ζητάει σε αντάλλαγμα να συνεχιστεί η χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας και να καταβληθούν οι γερμανικές επανορθώσεις.

Το δάχτυλο του Γιάνη Βαρουφάκη θα είναι το κύριο θέμα συζήτησης στην αποψινή σύνοδο, στην οποία, εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα, θα συμμετέχουν η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, ενώ, αν μείνει χρόνος, θα συζητηθεί και το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης αποδέχτηκε να δοθεί το δάχτυλό του στη γερμανική κυβέρνηση, γιατί δέκα μάγισσες τα δάχτυλά του, οπότε, αν χαθεί και ένα, θα του μείνουν τα άλλα εννιά.



Παράλληλα, υπάρχουν πληροφορίες πως ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει την ικανότητα να αναπλάθει τα χαμένα του μέλη -όπως ο αστερίας-, οπότε το κομμένο δάχτυλο θα ξαναφυτρώσει.

Ήδη, οι ιδιοκτήτες τουριστικών καταστημάτων έχουν παραγγείλει στην Κίνα εκατομμύρια κούκλες Βαρουφάκη με σηκωμένο το δάχτυλο, και περιμένουν το καλοκαίρι για να τις πουλήσουν σαν ζεστά ψωμάκια στους Γερμανούς τουρίστες, οι οποίοι θα πάρουν αναμνηστικό από την Ελλάδα ένα κ*λοδάχτυλο...
pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: