4.3.15

Δεν αφήνετε το δούλεμα;...

Αντώνη! Έλα πες την αλήθεια: Σε διέταξαν να υποστηρίζεις το ΣΥΡΙΖΑ με κάθε κόστος. Μόνο έτσι εξηγείται η...
βιασύνη σου στο θέμα με τους μετανάστες. Όπου βοήθησες το ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, αφού μίλησε για "προβοκάτσια" εφάρμοσε πλήρως την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων στο θέμα των προσφύγων. Αν τα έκανε αυτά με άλλο τρόπο, θα είχε πολύ σοβαρότερο πρόβλημα.

Ασφαλώς καταλάβετε σύντροφοι, τι έγινε: Μια διαταγή ήταν σωστή και τελικά βγήκε παράνομη! Προβοκάτσια! Απίθανο ε; Δηλαδή να χαρούμε εμείς τώρα, όσοι παλεύουμε για ανθρώπινα δικαιώματα, που δεν πέρασε η "προβοκάτσια"; Η να φασκελώσουμε;

Το ζήτημα είναι, πως αυτό, δηλαδή να ελευθερωθούν επιτέλους οι αθώοι, έπρεπε να το κάνει ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ και θαρραλέα να πει πόσο ανήθικο είναι, να κρατιούνται οι μετανάστες φυλακισμένοι, κι όχι να συμπεριφέρεται ο υπουργός σαν υστερικός, ξενόφοβος γέρος, που φοβάται μην ξεφύγει κάποιος φουκαράς από την κόλαση των στρατοπέδων συγκέντρωσης.

Τώρα για το θέμα του μπάχαλου: Αν θυμάστε, τα είχαμε πει: Η ΝΔ έχει όλο τον κρατικό και παρακρατικό μηχανισμό. Το συγκεκριμένο ήταν σωστό μέτρο, αλλά πάντα υπάρχει κίνδυνος να περάσουν κάτω από τη μύτη των αρμοδίων πράγματα που θα εκθέσουν ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση και θα κάνουν μεγάλη, πραγματική ζημιά. Προσέχετε εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ, αν αυτά που λέτε, φθάνουν στον προορισμό τους. Μάλιστα, αν εφαρμόζονται έτσι όπως τα έχετε πει. Ακούστε το κόσμο σας, τα απλά στελέχη και τους ψηφοφόρους σας. Κυρίως έχετε το νου σας να μη βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να κάνετε τούμπες και να αλλάζετε κάθε λίγο και λιγάκι γνώμη. Γιατί θα γελοιοποιηθείτε εντελώς.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως το μεγάλο πρόβλημα είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε εξετάσεις και σε όλες τις συνθήκες της ΕΕ που παλαιότερα είχε καταγγείλει. Δέχθηκε και σ' αυτό την πολιτική της ΝΔ ατόφια. Μπορεί να λείψουν κάποιες υπερβολές, αλλά η αλήθεια είναι δυστυχώς πολύ πικρή. Αντί να κατακεραυνώνει τη ναζιστική πολιτική του Σαμαρά, τρέχει να την εφαρμόσει. Με ότι αυτό συνεπάγεται. Κρίμα και πάλι κρίμα.

Ησύχασαν κι οι ξενόφοβοι, οι ρατσιστές, οι φασίστες. Μια και το 'φερε η κουβέντα, έμαθα αποφυλακίζεται η ηγεσία των SS. Καλά, μην κάνετε κόπο να γράφετε ανακοινώσεις εναντίον τους, μπορεί να γίνει καμιά ΕΔΕ μετά, που ξέρεις; Μπορεί να αλλάξετε γνώμη και γι αυτό. Λυπάμαι. Τίποτα άλλο. 

ΥΓ: Προλαβαίνω κάτι ηλιθίους που μπορεί να συνδέσουν τους πρόσφυγες - θύματα με τους μισθοφόρους - θύτες - δολοφόνους. Όλοι, όσοι πάνε για να αποκεφαλίσουν, ή να βλάψουν αμάχους, ταξιδεύουν με διαβατήριο κι οι περισσότεροι πρώτη θέση. Δεν πάνε για να τους πιάσουν και να περάσουν μήνες μέσα σ' ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης, όπου εκτός των άλλων, μπορεί (γιατί ο κόσμος είναι μικρός) να βρεθούν με πρόσωπο με πρόσωπο μ' αυτούς που κατέστρεψαν. Δύσκολα θα το διακινδυνεύουν τόσο στη διαδρομή όσο και στον έλεγχο. Γιατί είναι πολύ επίπονο κι επικίνδυνο για οποιονδήποτε να 'ναι πρόσφυγας.

Άσε που τους στέλνουν πεσκέσι, τους διευκολύνουν, οι ίδιες οι κυβερνήσεις του ΝΑΤΟ. Άντε πια μ' αυτά τα παραμύθια, νισάφι. Δείτε ποιοι τα κάνουν τα εγκλήματα, από που είναι, πως μετακινούνται και μετά πείτε. Κυρίως δείτε ποιοι τους τρέφουν και τους χρηματοδοτούν. Οι πρόσφυγες έφυγαν για να γλυτώσουν από δαύτους. Αλλά στην ΕΕ οι μισθοφόροι πάνε σαν τουρίστες ανενόχλητοι στον προορισμό τους, ενώ όσοι υποφέρουν από τους λάτρεις του χρήματος, φυλακίζονται κι από πάνω...
Γράφει ο mitsos175
tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: