20.3.15

Έξαλλος ο Βούτσης με τον Θεοδωράκη...

"Εδώ δεν είναι εκπομπή" (ΒΙΝΤΕΟ)...

"Εδώ δεν είναι εκπομπή", είπε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης , Νίκος Βούτσης, απαντώντας...
στον επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρο Θεοδωράκη.

«Λυπάμαι και εκπλήσσομαι γιατί προσχωρήσατε σε μία πολιτική σοκ και δέους με αυτά που είπατε», ανέφερε ο κ. Βούτσης και συμπλήρωσε:

«Φοβάμαι ότι επικαλείστε έναν μελλοντικό εφιάλτη για να καλύψετε αφενός την παντελή απουσία του χώρου σας από τα κινήματα και τις αντιστάσεις τα πέντε προηγούμενα χρόνια απέναντι σε αυτές τις άθλιες πολιτικές που δημιούργησαν το κοινωνικό ζήτημα στην Ελλάδα και αφετέρου την παντελή έλλειψη από μέρους σας κριτικής στον πραγματικό εφιάλτη που ζει σήμερα η χώρα ως αποτέλεσμα των πολιτικών που εφαρμόστηκαν από μία Βουλή στην οποία εσείς δεν είχατε παρουσία ως κόμμα».

«Μεγαλύτερη προσοχή. Δεν είναι εκπομπή εδώ πέρα, στην οποία πραγματικά έχετε γράψει ιστορία και με θετικό πρόσημο. Εδώ δεν είναι εκπομπή, δεν είναι εξυπνακισμοί, δεν παίζει κανείς με τον εφιάλτη στη χώρα», τόνισε.



Παίρνοντας αμέσως μετά το λόγο ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε στον υπουργό:

«Ελπίζω κύριε Βούτση και το λέω με κάθε ειλικρίνεια η σύστασή σας να μη μιλάμε εμείς για τον εφιάλτη της δραχμής να είναι μία έμμεση σύσταση που δεν μπορείτε να κάνετε στα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. Να είναι μία σύσταση δηλαδή στους συντρόφους σας αλλά και σε κάποιους από τους καινούργιους συνεταίρους σας που ονειρεύονται και προπαγανδίζουν τον εφιάλτη της δραχμής»...
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: