27.3.15

Χρυσοβελώνη: Ο λαός έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Βενιζέλο...

Χρυσοβελώνη: Ο λαός έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Βενιζέλο«Ο ενοχικός τρόπος με τον οποίο αντέδρασε το ΠΑΣΟΚ στα όσα του διαμηνύσαμε, δείχνει ότι μόνο...
αδιάφορους δεν τους άφησαν. Μάλλον το αντίθετο συνέβη», τονίζει η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, απαντώντας στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

«Και δύο ακόμη επισημάνσεις:

Πρώτον: Αν κάποιος είχε καταστήσει προσωπικά παραμάγαζα τόσο τα υπουργεία από όπου πέρασε, όσο και το κόμμα που παρέλαβε για να το οδηγήσει στον κάδο της Ιστορίας, αυτός δεν είναι άλλος από τον κ. Βενιζέλο.

Δεύτερον: Ο εκτρωματικός νόμος «περί ευθύνης Υπουργών» για την παραγραφή των αδικημάτων και τη διασφάλιση της ατιμωρησίας που είναι αποκλειστικά εμπνεύσεως Βενιζέλου και φέρει τη δική του σφραγίδα, μόνο υπέρ της προστασίας του δημοσίου χρήματος δεν λειτούργησε. Οπότε, τα περί «απύθμενου θράσους», τους τα επιστρέφουμε», υπογραμμίζει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη και καταλήγει:

«Για όλα αυτά και πολλά άλλα, ο ελληνικός λαός έδειξε στον κ. Βενιζέλο την πόρτα της εξόδου. Η συνέχεια στο εγγύς μέλλον…»...
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: