9.3.15

Χαρδούβελης: Δεν μετάνιωσα που έβγαλα τα λεφτά μου έξω...

 To εκανα γιατί φοβήθηκα.
Τσαπανίδου: Ακούγεται παράξενο...
BINTEO...
Θύμα αισθάνεται ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, ο οποίος ελέγχεται από τη Βουλή για το πόθεν έσχες του 2011. "Ολα αυτά που γράφτηκαν είναι ψέματα. Τα χρήματα μου είναι φορολογημένα και δηλωμένα", είπε στην Πόπη Τσαπανίδου (STAR). 
"Γιατί ο Νικολουδης ζητα να γίνει έρευνα", τον ρώτησε η παρουσιάστρια. 
Ο Χαρδούβελης απάντησε μ' ενα ξερό, "δεν ξέρω". 
Και τότε η Πόπη, τον...  στρίμωξε: Μα είχατε...
βγάλει, περίπου 50 φορές, μικρά ποσά στο εξωτερικό. 
"Εγω απλά ήθελα να τα σπάσω", της απάντησε (καθώς αυτή την διαδικασία, την έκανε από το σπίτι του, μέσω internet banking) με την παρουσιάστρια να του ρίχνει το "καρφί": Κύριε Χαρδούβελη, ακούγεται παράξενο ενας πρώην υπουργός Οικονομικών να ήθελε να σπάσει τα λεφτά του και να τα βγάλει εξω.
Η κουβέντα απέκτησε μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όταν η Τσαπανίδου τον ρώτησε γιατί έβγαλε τα λεφτά του στο εξωτερικο. "Μα είναι προφανές. Τον Ιούνιο του 2012 φοβήθηκα κι εγώ και έβγαλα ενα μέρος από τα λεφτά μου έξω", είπε ο Χαρδούβελης.  Και πρόσθεσε: Αυτό συμβουλεύω και τους μαθητές μου, να έχουν διαφορετικό χαρτοφυλάκιο.
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών είπε κι άλλα φοβερά στη συνέντευξη, όπως, "δεν μετάνιωσα που εβγαλα τα λεφτά μου εξω", ενώ αισθάνεται "θύμα", επειδή το θέμα "δεν το έμαθα από τη βουλή, αλλά από μια εφημερίδα"...


Δεν υπάρχουν σχόλια: