29.3.15

Απομακρύνονται τα σκουπίδια από την Τρίπολη...

Απομακρύνονται τα σκουπίδια από την ΤρίποληΑπομακρύνονται επιτέλους τα σκουπίδια από τους δρόμους της Τρίπολης και θα εναποτεθούν στον χώρο που μισθώθηκε από τον δήμο στη...
θέση Άγιος Βλάσης, με τον δήμαρχο να δηλώνει ότι η πόλη θα καθαρίσει σε λίγες ημέρες και «δεν θα ζήσει ξανά ποτέ αυτή την κατάσταση».
Ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής σε έκτακτη συνέντευξή του, είπε ότι εξελίσσεται ομαλά σήμερα η διαδικασία απομάκρυνσης των σκουπιδιών κι εκτίμησε ότι σε λίγες ημέρες θα έχει καθαρίσει η πόλη από τα συσσωρευμένα για μήνες απορρίμματα.
Ζήτησε για άλλη μια φορά υπομονή κι ανοχή λίγων ημερών από τους κατοίκους, ενώ πρόσθεσε ότι μέσα στην εβδομάδα ολοκληρώνεται η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για τον δημοτικό χώρο διαχείρισης απορριμμάτων, που ετοιμάζεται στο Μεγαβούνι και θα πάει για έγκριση στο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου.
Σχετικά με τις αντιδράσεις των κατοίκων για το σημείο εναπόθεσης, σημείωσε ότι ανησυχούν διότι λανθασμένα νομίζουν πως θα δημιουργηθεί εκεί μια χωματερή τύπου Αγίας Τριάδας.

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: