18.3.15

Η «σκιώδης κυβέρνηση» της ΝΔ...


Ηχηρές απουσίες στη συνεδρίαση της ΚΟ...
Τη «σκιώδη κυβέρνηση» και τους τομεάρχες ανακοίνωσε η ΝΔ αμέσως μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Σύμφωνα με τα πρόσωπα που τοποθετήθηκαν διαπιστώνεται μεγάλη ανανέωση, ωστόσο απουσιάζουν...
κορυφαία στελέχη.

Αναλυτικά οι συντονιστές της ΝΔ:


Παραγωγής και Εμπορίου: Σταύρος Καλαφάτης


Κοινωνικών Υποθέσεων: Νίκος Παναγιωτόπουλος


Μορφωτικών Υποθέσεων: Σοφία Βούλτεψη


Εθνικής Αμυνας και Εξωτερικών: Κώστας Τασούλας


Οικονομικών Υποθέσεων: Χρήστος Σταϊκούρας


Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης: Σίμος Κεδίκογλου


Παράλληλα, αξιοποιούνται και στελέχη τα οποία δεν ανήκουν στη βάση της Ν.Δ. όπως ο Βασίλης Οικονόμου που αναλαμβάνει τον τομέα Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, ο βουλευτής Επικρατείας και πρώην Πρύτανης Θεόδωρος Φορτσάκης που θα έχει τον τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων και η Νίκη Κεραμέως που αναλαμβάνει τον τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. 


Τομείς επίσης αναλαμβάνουν οι: Λευτέρης Αυγενάκης, Νότης Μηταράκης, Εμμανουήλ Κόνσολας, Κώστας Σκρέκας, Ευάγγελος Μπασιάκος, Φωτεινή Αραμπατζή, Χρήστος Κέλλας, Έλενα Ράπτη, Κώστας Κουκοδήμος, Τιμολέων Κοψαχείλης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Γιώργος Γεωργαντάς, Δημήτρης Κυριαζίδης, Χαράλαμπος Αθανασίου και Αναστασίου Δημοσχάκης.


Τα τέσσερα κοινοβουλευτικά στελέχη που θα μετέχουν στο 15μελές άτυπο πολιτικό συμβούλιο της ΝΔ είναι οι Μάκης Βορίδης, Αθανάσιος Μπούρας, Μάκης Γιακουμάτος και η Όλγα Κεφαλογιάννη.


Ηχηρές απουσίες στη συνεδρίαση της ΚΟ


Από την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που έγινε στα γραφεία του κόμματος απουσίαζαν κορυφαία στελέχη όπως οι Κώστας Καραμανλής - Ντόρα Μπακογιάννη - Ευριπίδης Στυλιανίδης - Γιώργος Βλάχος και Κώστας Τζαβάρας.


Ο Αντώνης Σαμαράς συνομιλώντας με δημοσιογράφους τόνισε πως η ΝΔ θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση. «Εμείς το νομοσχέδιο θα το ψηφίσουμε από εκεί και πέρα είναι ευθύνη της κυβέρνησης να εφαρμόσει και να υλοποιήσει την συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου». 


Ο Πρόεδρος της ΝΔ δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα της ενδεχόμενης παρακολούθησης του κινητού του τηλεφώνου. «Θα γίνουν όλες οι ενέργειες που απαιτούνται», είπε χαρακτηριστικά. 


Ο Αντώνης Σαμαράς αναχωρεί το απόγευμα για τις Βρυξέλλες προκειμένου αύριο να παραστεί στην συνεδρίαση του ΕΛΚ όπου στο περιθώριο της Συνόδου αναμένεται να συναντηθεί με τους Α. Μέρκελ, Ζ.Κ. Γιούνκερ, Μ. Ραχόι και Π. Κοέλιο.


πηγη real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: