18.3.15

Οτιδήποτε δεν συνάδει... με την πολιτική Σόιμπλε...



 Αντα Ψαρρά

Με τίτλο «Καληνύχτα Ελλάδα» ο συντάκτης του Capital.gr εμφανίστηκε χθες «τρομοκρατημένος» από την συνέντευξη που έδωσε ο πρωθυπουργός την περασμένη Δευτέρα στο Εθνος. 
«Κάθε άλλο παρά καθησυχαστικό γεγονός είναι Δευτεριάτικα ο πρωθυπουργός να...
δίνει συνέντευξη στην οποία καθησυχάζει τους πολίτες, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για καταθέσεις, μισθούς και συντάξεις. Γενικώς, η ανάγκη καθησυχαστικών δηλώσεων σε κρίσιμες περιόδους από το πρόσωπο που θεωρείται πως διαθέτει τη μεγαλύτερη αποδοχή στην κοινωνία, αναζωπυρώνει αντί να μειώνει τις ανησυχίες. 
Επιπλέον η νέα «σούπερ προσφορά» αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων οφειλών με πρώτη ημερομηνία λήξης την 27η Μαρτίου, μαρτυρά τον βαθμό απόγνωσης στον οποίο βρίσκεται η κυβέρνηση με τα ταμειακά της διαθέσιμα» γράφει ο Κ.Σ. 
Εδώ θυμίζουμε απλά στο συγκεκριμένο συντάκτη ότι Δευτέρα ήταν (4/11/2013) όταν είχε δώσει συνέντευξη ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς στο Γιάννη Πρετεντέρη ενώ το συγκεκριμένο ιστολόγιο δεν είχε τρομοκρατηθεί καθόλου από άλλη συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού που έλεγε «Δεν ζητούμε περισσότερα χρήματα... Αυτό που θέλουμε είναι λίγος αέρας για να ανασάνουμε, να βάλουμε μπροστά την οικονομία και να αυξήσουμε τα κρατικά έσοδα. Περισσότερος χρόνος δεν σημαίνει αυτόματα και περισσότερα χρήματα», ενώ παράλληλα σημείωνε ότι οι Γερμανοί δεν πρέπει να ανησυχούν και θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους (22/8/2012). Τέλος, Σάββατο 28/12/2014 δόθηκε στη ΝΕΡΙΤ (που καταγγέλθηκε μάλιστα για παραβίαση δεοντολογίας από την ΕΣΗΕΑ) το διάγγελμα - συνέντευξη του Α. Σαμαρά που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και κριτικές για το ότι ο κ. Σαμαράς ουσιαστικά τρομοκρατούσε τους πολίτες μπροστά στο ενδεχόμενο να μην ψηφιστεί πρόεδρος από τη Βουλή. Ούτε τότε όμως είχε θορυβηθεί ο συντάκτης του συγκεκριμένου ιστολογίου που ανησύχησε τόσο πολύ με τη Δευτεριάτικη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα.

Τελικά μάλλον αυτό που τρομάζει το Capital.gr είναι οτιδήποτε δεν συνάδει με την πολιτική Σόιμπλε. 

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: