20.3.15

Διαπραγματευόμαστε, αλλά κυβερνάμε ταυτόχρονα...

Τσίπρας: Διαπραγματευόμαστε αλλά κυβερνάμε ταυτόχρονα

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

«Θεωρώ σημαντικό ότι η κυβέρνηση, παρά τις δυσκολίες δεν εξαντλείται στη διαπραγμάτευση, αλλά έχει ήδη αρχίσει να νομοθετεί. Διαπραγματευόμαστε αλλά κυβερνάμε ταυτόχρονα», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Θεωρίσε εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη το γεγονός πως...
κατά τη Σύνοδο επιβεβαιώθηκε στο ανώτατο δυνατό επίπεδο ότι στη χώρα μας υπάρχει ανθρωπιστική κρίση και ότι χρέος μας και των εταίρων μας είναι να την αντιμετωπίσουμε από κοινού γιατί προέκυψε ως αποτέλεσμα ενός προγράμματος που άφησε πολύ μεγάλες πληγές.

Αναφερόμενος στις ανακοινώσεις Γιούνκερ, ο οποίος «έδωσε εντολή για την ενεργοποίηση κοινοτικών προγραμμάτων για την αντιμετώπιση της κοινωνικής κρίσης και της ανεργίας», o Ελληνας πρωθυπουργός σημείωσε: «Θεωρώ ότι έχουμε έναν θετικό απολογισμό στα πλαίσια του δυνατού. Πολλοί είχατε διαφορετική αίσθηση. Όχι μόνο φεύγουμε πολύ αισιόδοξοι αλλά και πεπεισμένοι ότι υπάρχουν δυνατότητες συνεννόησης παρά το γεγονός ότι οι πολιτικοί συσχετισμοί είναι εξαιρετικά δυσμενείς».
Ακόμη, ο κ. Τσίπρας είπε ότι δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα, πως η κυβέρνηση θα παρουσιάσει τη λίστα μεταρρυθμίσεων το συντομότερο δυνατό καθώς και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας και καταθέσεων..

Δεν υπάρχουν σχόλια: