16.3.15

"Μας θλίβει όλους ο τραγικός χαμός του Βαγγέλη"...

«Μας θλίβει όλους ο τραγικός χαμός του Βαγγέλη»"Μας θλίβει όλους ο τραγικός και άδικος χαμός του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του νεαρού που "έφυγε" κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, οι οποίες πρέπει...
άμεσα να διερευνηθούν από την Πολιτεία και τις αρμόδιες αρχές», τονίζει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Ακόμη περισσότερο, σύμφωνα με την ίδια, «μας έχει συγκλονίσει το γεγονός ότι αυτός ο νέος άνθρωπος υπήρξε θύμα της κοινωνικής βίας και του εκφοβισμού, του λεγόμενου bullying, αλλά και της ανοχής που επιδεικνύει μερίδα της κοινωνίας. Ανοχή που στην περίπτωση του νεαρού Βαγγέλη Γιακουμάκη αποδείχθηκε, δυστυχώς, μοιραία».

Η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. χαρακτηρίζει «αυτονόητο ότι τέτοιου είδους φαινόμενα εκφοβισμού, βαρβαρότητας έναντι των ευαίσθητων και ανίσχυρων συνανθρώπων μας και εκφασισμού της ελληνικής κοινωνίας, είναι καταδικαστέα. Γι’ αυτό και πρέπει να χυθεί άπλετο φως σε αυτή την σκοτεινή υπόθεση».

«Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού και στους οικείους του», καταλήγει...
tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: