19.3.15

Nτάισελμπλουμ: «Ο χρόνος εξαντλείται»...


Σαρκοζί: Να ζητήσει συγγνώμη ο Τσίπρας...
Συνέντευξη Τύπου δίνει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, μετά την ολοκλήρωση  της Συνόδου Κορυφής.
Συζητήθηκαν η...
ενεργειακή ένωση και το θέμα της ρωσο - ουκρανικής κρίσης. Ο κ. Τουσκ τόνισε ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες συμφώνησαν να συνδέσουν τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη Ρωσία με την πλήρη εφαρμογή της συμφωνίας του Μινσκ για την εκεχειρία στην Ουκρανία. 
Από την πλευρά του ο Γερούν Ντάισελμπλουμ τόνισε, πως, «θα πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να καταλήξουμε σε ένα πακέτο που πρέπει να εφαρμοστεί μέσα στους επόμενους τρεις μήνες». 
 «Ο χρόνος εξαντλείται. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, επομένως χρειάζεται πραγματικά να πιάσουμε δουλειά», πρόσθεσε ανεβάζοντας με τον τρόπο του το βαθμό πίεσης της ελληνικής κυβέρνησης...

Επίθεση Σαρκοζί κατά Τσίπρα

Αιχμές κατά της Ελληνικής κυβέρνησης, άφησε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, κατά τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Στη σύντομη συνομιλία του με τον  Σαμαρά, ο  Σαρκοζί ανέφερε, πως, ο Ελληνας πρωθυπουργός   πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τους ομολόγους του στη Σύνοδο Κορυφής για τη συμπεριφορά δύο εκ των υπουργών του, εννοώντας τον Πάνο Καμμένο και τον Νίκο Παρασκευόπουλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: