18.3.15

ΑΝ.ΕΛ: Αήθεις οι επιθέσεις του «Ποταμιού» κατά του Π. Καμμένου...

"Έχουν ξεπεράσει τα όρια της υστερίας η στοχοποίηση και οι συνεχείς αήθεις επιθέσεις σε βάρος του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Προέδρου των ΑΝ.ΕΛ Πάνου Καμμένου από τον πρωθιερέα του...
νεφελώδους ιδεολογικού και πολιτικού αχταρμά του «Ποταμιού»" αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, προσθέτοντας ότι «δυστυχώς, οι συνεχείς συκοφαντικές επιθέσεις σε βάρος του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου από τον αρχηγό και τα στελέχη του «Ποταμιού» θα καταστήσουν μονόδρομο την προσφυγή στη Δικαιοσύνη».

Η κ. Χρυσοβελώνη επισημαίνει ότι «δεν περνά μέρα που (ο κ. Σ. Θεοδωράκης) να μην επιτίθεται κατά βούληση εναντίον του κ. Καμμένου, διαστρεβλώνοντας τις θέσεις και τις απόψεις που εκφράζει» προσθέτοντας ότι «τον ίδιο δρόμο ακολουθούν και τα στελέχη του, με πρόσφατο παράδειγμα την περίπτωση του γυρολόγου βουλευτή που συγχέει σκόπιμα τις παρελάσεις για τις εθνικές επετείους με χουντικές συμπεριφορές και με την εθνικοφροσύνη!»

«Εδώ έφθασαν στο σημείο να απαξιώσουν, χωρίς αιδώ και προφανώς λόγω ημιμάθειας, το αίτημα διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων, των επανορθώσεων και του κατοχικού δανείου» αναφέρει η κ. Χρυσοβελώνη, καταλήγοντας «οι μάσκες βέβαια έχουν ήδη πέσει.

Με προπαγανδιστικές μεθόδους α-λα Γκέμπελς προβοκάρουν στο εσωτερικό και κυρίως στο εξωτερικό την κυβερνητική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ με μοναδικό στόχο να την τορπιλίσουν. Αλλά δεν θα τους περάσει.»..
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: