6.3.15

Κακλαμάνης: Ο Σαμαράς να υιοθετήσει την πρόταση για έκτακτο συνέδριο...


HXHTIKO...
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Ν.Δ. μιλώντας στον realfm 97,8 και την Κάτια Μακρή αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα όσα συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής μαραθώνιας συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας.

«Δεν...
έθεσε ουδείς εκ των φιλοδοξούντων θέμα χθες» απάντησε κατηγορηματικά ο κ. Κακλαμάνης αναφερόμενος στο αν τέθηκε ζήτημα αλλαγής ηγεσίας.

Για την πρόταση σύγκλησης έκτακτου συνεδρίου ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Ν.Δ. ανέφερε: «Εκεί ο κ. Σαμαράς δεν δεσμεύτηκε. Η δική του η πρόταση ήταν για εθνική συνδιάσκεψη. Το θεωρώ περιττή πολυτέλεια. Οχι ότι είναι κακό, αλλά είναι ένα όργανο το οποίο δεν αποφασίζει. Για οτιδήποτε και για την παραμικρή αλλαγή του καταστατικού η εθνική συνδιάσκεψη δεν αποφασίζει».

Και πρόσθεσε ο κ. Κακλαμάνης: «Υιοθέτησε κατά 50% τη δική μου πρόταση, να προηγηθούν του εκτάκτου συνεδρίου έξι έως 7 περιφερειακές, ανοιχτές διασκέψεις, δηλαδή όχι με μέλη του κόμματος ανοιχτές στην κοινωνία, και στο τέλος αυτής της πορείας, που δεν μπορεί να κρατήσει πάνω από δύο μήνες, να γίνει το έκτακτο συνέδριο. Εγώ θα επιμείνω και την Κυριακή ότι πρέπει ο πρόεδρος να υιοθετήσει πλήρως την πρόταση του εκτάκτου συνεδρίου».

Ακούστε το Ηχητικό, ΕΔΩ... 

real.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: