18.3.15

Μεγάλη εκδήλωση για τον Μάνο Χατζιδάκι...

από την εφημερίδα "ΕΠΕΝΔΥΣΗ"(Φωτό)...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, στην Αίγλη Ζαππείου, η σημαντική εκδήλωση - αφιέρωμα για τη...
συμπλήρωση 90 χρόνων από τη γέννηση του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Μάνου Χατζιδάκι, που διοργάνωσε η εφημερίδα Επένδυση

Πλήθος κόσμου, μεταξύ άλλων, γνωστοί πολιτικοί, δημοσιογράφοι, αλλά και καλλιτέχνες, παρακολούθησε το αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι, το οποίο ακολούθησε σύντομη ομιλία με κεντρικούς ομιλητές, τον δημοσιογράφο Φώτη Απέργη, την Έλλη Πασπαλά, τον Φοίβο Δεληβοριά και τον συγγραφέα Άρη Δαβαράκη. Την ομιλία συντόνισε η κυρία Έλλη Στάη.

Πέραν του αφιερώματος, η εφημερίδα Επένδυση τιμά τον κορυφαίο συνθέτη με μια μεγάλη προσφορά για όλους τους αναγνώστες της. Μια συλλεκτική σειρά 18 CD με 22 από τα σημαντικότερα έργα του Μάνου Χατζιδάκι, θα κυκλοφορήσει, αυτό το Σάββατο, για πρώτη και τελευταία φορά, σε συλλεκτικές συσκευασίες μικρογραφίας βινυλίου και κάθε άλμπουμ θα συνοδεύεται από πολυσέλιδο ένθετο με χειρόγραφες σημειώσεις του δημιουργού, τους στίχους των τραγουδιών και σπάνιο αδημοσίευτο φωτογραφικό υλικό. Στη σειρά περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, 10 άλμπουμ που δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ ξανά με άλλη εφημερίδα!

Το 1ο CD της πολύτιμης συλλεκτικής έκδοσης, «Ο Μεγάλος Ερωτικός/Χωρίον ο Πόθος» θα κυκλοφορήσει με την εφημερίδα Επένδυση, αυτό το Σάββατο 21 Μαρτίου, 2015...












Δεν υπάρχουν σχόλια: