14.3.15

Η μυστική απόδραση του Αλέξη και της Μπέτυς...

Η μυστική απόδραση του Αλέξη Τσίπρα και της Μπέτυς Ευκαιρία για λίγες ώρες απόδρασης ήταν για το ζεύγος Αλέξη Τσίπρα και Μπέτυς Μπαζιάνα το πρόσφατο ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι.

Η σύντροφος του πρωθυπουργού τον περίμενε στην...
Πόλη του Φωτός και οι δυο τους πέρασαν λίγες ώρες μόνοι τους το βράδυ της περασμένης Τετάρτης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας που εκ των πραγμάτων στρέφονται πάνω τους στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυρια Μπαζιάνα δεν ταξίδεψε μαζί με τον πρωθυπουργό, αλλά προτίμησε να φθάσει στο Παρίσι με άλλη πτήση. Εκεί συνάντησε και την σύντροφο του Γιάνη Βαρουφάκη, ωστόσο το επόμενο πρωινό που πρωθυπουργός και υπουργός Οικονομικών είχαν προγραμματισμένες επαφές στα γραφεία του ΟΟΣΑ οι δύο κυρίες έκαναν χωριστά την παρισινή τους βόλτα.

Οι ίδιες πληροφορίες εμφανίζουν την Μπέτυ Μπαζιάνα να μην ακολουθεί τον Αλέξη Τσίπρα και στις Βρυξέλλες, αλλά να φεύγει από το Παρίσι αεροπορικώς την ίδια ώρα που ο πρωθυπουργός έφθανε στον σιδηροδρομικό σταθμό της γαλλικής πρωτεύουσας για να πάρει το τρένο με προορισμό το Βέλγιο.

Όσοι είδαν την σύντροφο του πρωθυπουργού διαπίστωσαν ένα ελαφρύ κούρεμα στα μαλλιά της αλλά κυρίως ότι ακόμη και τώρα προτιμά τις απλές εμφανίσεις με τζιν, χαμηλά παπούτσια και κάζουαλ μπλουζάκια.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: