23.3.15

Το σύνθημα στο ΠΑΣΟΚ… «Ανδρέας - Φώφη – Οδυσσέας»...

Το σύνθημα στο ΠΑΣΟΚ… «Ανδρέας - Φώφη – Οδυσσέας»
Ανδρέας –Φώφη-Οδυσσέας  είναι το σύνθημα που δονεί το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες μέρες. Οι τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα είναι...
κατά τα φαινόμενα και οι βασικοί διεκδικητές της ηγεσίας του κόμματος.

Έτσι κι αλλιώς όποιος και αν είναι ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ η αποστολή του θα είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς οι δρόμοι που θα έχει μπροστά του θα είναι δύο. Ή θα καταφέρει να αναστήσει το πάλαι ποτέ κραταιό κίνημα ή θα είναι ο πρόεδρος που θα βάλει ταφόπλακα στο δημιούργημα του Ανδρέα Παπανδρέου που κυριάρχησε στη χώρα για 40 χρόνια. 

Όπως φαίνεται, οι βασικοί διεκδικητές της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ θα είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος, η Φώφη Γεννηματά , και ο  Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. 

Η εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ γίνεται από τη βάση ,δηλαδή μέλη και φίλοι του κόμματος θα προσέλθουν τον Ιούνιο να εκλέξουν το νέο πρόεδρο. Πάντως εντός του κόμματος κάποιοι πιστεύουν πως θα έπρεπε να αλλάξει ο τρόπος εκλογής καθώς το ΠΑΣΟΚ είναι πια ένα κόμμα χωρίς πολλά ερείσματα στην κοινωνία και υπάρχουν εκείνοι που λένε πως ίσως το κόμμα θα πρέπει να επιστρέψει σε εκλογή αρχηγού από συνέδριο.
Στην πορεία προς την εκλογή αρχηγού αναμένεται να προκύψουν και άλλοι υποψήφιοι πρόεδροι.  

 newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: