24.3.15

Άναψαν τα αίματα για την παρέλαση…

Νέο επεισόδιο στην διαδικτυακή κόντρα Παπαδημούλη – Δούρου…

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει με αφορμή τις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, ανάμεσα στον Δημήτρη Παπαδημούλη και την Ρένα Δούρου.

Ο...
ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, χτύπησε ξανά μέσω Twitter, όπως συνηθίζει, και επιτέθηκε στην Περιφερειάρχη Αττικής, για την απόφασή της να πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις μετά το πέρας της παρέλασης.

Ο κ. Παπαδημούλης επέλεξε να στείλει δημόσιο μήνυμα στην κυρία Δούρου, χωρίς να την κατονομάζει, γράφοντας χαρακτηριστικά:

Θερμή παράκληση προς συναρμόδιους: Οι εθνικές επέτειοι στο μέλλον να εορτάζονται στο μέλλον, διαφορετικά. Με λιγότερα έξοδα και χωρίς πολύ «ταρατατζούμ».
Με ένα δηλητηριώδες tweet απάντησε η Περιφερειάρχης Αττικής, η οποία δεν μάσησε τα λόγια της ούτε απέναντι στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο τρόπος με τον οποίο απάντησε, είναι περισσότερο από προφανές ότι απευθύνεται στον κ. Παπαδημούλη, τον οποίο κατηγόρησε για αυτοπροβολή... με κάθε ευκαιρία.

«Θερμή παράκληση προς τιτιβίζοντες: Τα πολιτικά ζητήματα δεν λύνονται με 140 χαρακτήρες. Άλλο η πολιτική άλλο η αυτοπροβολή...» έγραψε η Ρένα Δούρου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Όπως φαίνεται, οι σχέσεις των δύο πρωτοκλασάτων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ έχουν διαρρηχθεί οριστικά, καθώς ο κ. Παπαδημούλης ανταπάντησε με τη φράση «λυπάμαι πολύ...»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: