12.3.15

Φωτίου: Η ΝΔ συνεχίζει να χρησιμοποιεί την τακτική του εκφοβισμού...

Φωτίου: Η ΝΔ συνεχίζει να χρησιμοποιεί την τακτική του εκφοβισμού«Η ΝΔ, συνεχίζοντας να χρησιμοποιεί την τακτική του εκφοβισμού, αναφέρει σε δήλωση της ότι...
η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου θα καταφύγει σε νέα μέτρα προκειμένου να χρηματοδοτήσει το πρόγραμμα της για την ανθρωπιστική κρίση», απαντά η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, στη δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραγκούνη, ο οποίος ανέφερε ότι οι υποσχέσεις της κυβέρνησης είναι εκτός τόπου και χρόνου.

«Ψευδή» χαρακτήρισε η Θεανώ Φωτίου τη δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, αναφέροντας συγκεκριμένα:

«Μια δήλωση προδήλως ψευδής, καθώς ο κ. Μάρδας έχει ήδη εξηγήσει κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου στη Βουλή τις πηγές των 200 εκατομμύριων που χρειάζονται για την υλοποίηση του προγράμματος. Και βέβαια παριστάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ότι αυτά τα μέτρα δεν αποτελούν παρά ένα τμήμα των δεσμεύσεων του προγράμματος μας. Ως όψιμοι όμως θεματοφύλακες του προγράμματος της Θεσσαλονίκης θα όφειλαν να αναρωτηθούν μήπως οι δικές τους πολιτικές έφτασαν τη χώρα στην κατάσταση της ανθρωπιστικής κρίσης».

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης σχολίασε τη δήλωση του Κώστα Καραγκούνη, η οποία αναφέρεται ειδικότερα στο μέτρο για τη σίτιση.

«Ο εκπρόσωπος της ΝΔ όφειλε να είναι πιο προσεκτικός σε ό,τι ακούει. Διότι η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, διευκρίνισε στη συζήτηση στη βουλή ότι στο έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών του Υπουργείου αναφέρεται επί λέξει στο σημείο 3 ότι «από τις διατάξεις του τρίτου άρθρου εκτιμάται ότι θα ωφεληθούν κατά ανώτατο όριο 300.000 φυσικά πρόσωπα ή 153.000 νοικοκυριά».

«Δεν είναι ο τομέας της ανθρωπιστικής κρίσης το πεδίο εύκολων αντιπαραθέσεων εντυπωσιασμού. Χρειάζεται σεβασμός τουλάχιστον σε αυτό που περνάει ο λαός», δηλώνει κλείνοντας η Θεανώ Φωτίου...
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: