8.3.15

Σαμαράς: Το θέμα για αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ έχει κλείσει...

 Σαμαράς: Δεν είμαι παντρεμένος με τη θέση, αλλά δεν εγκαταλείπωΑποφασισμένος να παραμείνει στο τιμόνι της ΝΔ εμφανίστηκε την Κυριακή ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια ανοικτής ομιλίας του στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος. 
«Το...
θέμα για αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ έχει κλείσει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτήρισε λάθος τη διεξαγωγή ενός εκτάκτου συνεδρίου, καθώς κάτι τέτοιο, όπως είπε, θα αποτελούσε το καλύτερο δώρο για το ΣΥΡΙΖΑ. Κάλεσε τα στελέχη της ΝΔ σε εγρήγορση και επανέλαβε ότι η παράταξη θα πρέπει να αποφύγει το δρόμο της εσωστρέφειας.

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας γίνεται, με φόντο τα εσωκομματικά πυρά που δέχεται ο επικεφαλής της παράταξης στον απόηχο της εκλογικής ήττας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα στη Συγγρού παραμένει ιδιαίτερα βαρύ, ιδίως μετά τα όσα ακούστηκαν στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας την περασμένη Πέμπτη, όπου ομάδα βουλευτών ζήτησε τη διεξαγωγή συνεδρίου, κάτι που αρνήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός.

Εξάλλου, η Ντόρα Μπακογιάννη με συνέντευξή της άφησε αιχμές εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας με νόημα ότι «οι λογικές τύπου 'ενός ανδρός αρχή' είναι ξεπερασμένες».

tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: