2.3.15

Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί...

O Παναγιώτης ΛαφαζάνηςAιχμές Λαφαζάνη κατά ΝΔ...
«Μόνο θυμηδία και ειρωνικά σχόλια προκαλούνται όταν η Νέα Δημοκρατία κάνει αναφορά σε αποσταθεροποίηση. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί» τονίζει ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή τη...
δήλωση του εκπροσώπου τύπου της Ν.Δ. για την ψηφοφορία στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη δήλωσή του, ο κ. Λαφαζάνης σημειώνει ότι «η θλιβερή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ν.Δ. θα πρέπει να διδάσκεται στην πολιτική επιστήμη ως ο ορισμός της πλήρους πολιτικής αποσταθεροποίησης στην οποία μπορεί να περιέλθει ένα κόμμα».

Όσον αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός επισημαίνει πως ήταν, είναι και θα παραμείνει, σε αντίθεση με τη Ν.Δ. και όχι μόνο, μια ριζοσπαστική πολιτική δύναμη με ζωντανές και διασφαλισμένες τις δημοκρατικές λειτουργίες. «Οι διαφορετικές απόψεις στον ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν τίθενται υπό δίωξη, όπως συνήθως συμβαίνει στα άλλα κόμματα, αλλά εκφράζονται ελεύθερα στις συλλογικές του διαδικασίες και αποτελούν κατάκτηση και δύναμη για το κόμμα μας, τον τόπο και τις δημοκρατικές προοδευτικές προοπτικές του».

Και συμπληρώνει αναφέροντας ότι «η κυβέρνηση μέσα από τις συλλογικές κομματικές μας διαδικασίες βγαίνει ακόμα πιο ισχυρή, πιο ενωμένη και με ακόμα πιο ευρεία, σχεδόν πρωτοφανή λαϊκή στήριξη για να εγγυηθεί το μέλλον της χώρας».

«Η Ν.Δ. αντιθέτως όχι μόνο δεν έχει σχέση με την ομαλότητα που επικαλείται αλλά και μόνο που μπορεί να εγγυηθεί είναι την ευτελή αντιπολίτευση, τον παρηκμασμένο αρχηγισμό, τη μνημονιακή ανωμαλία και τη συνεχή επιδείνωση της λιτότητας» καταλήγει ο κ. Λαφαζάνης.

Το σχόλιο του Κώστα Καραγκούνη

«Η κυβέρνηση αυτή είναι ήδη από μόνη της αποσταθεροποιημένη» δήλωσε ο Κώστας Καραγκούνης, σχετικά με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας επί της τροπολογίας της Αριστερής πλατφόρμας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η ασυνέπεια πληρώνεται πάντα ακριβά. Τα ψέματά τους τα βλέπουν ακόμα και οι δικοί τους» συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ., σημειώνοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραμένει εγγυητής των ομαλών εξελίξεων του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: