3.3.15

Στον εισαγγελέα στέλνει ο Καμμένος δύο φακέλους για εξοπλιστικά...


 Στις εισαγγελικές αρχές διαβιβάζει σήμερα ο υπουργός Άμυνας δύο φακέλους για εξοπλιστικά προγράμματα στις οποίες εντοπίστηκαν θολά σημεία, όπως...
είπε ο Π. Καμμένος στον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα κατά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου.
Απαντώντας στο ερώτημα ποιες περιόδους αφορούν και για ποιες υποθέσεις πρόκειται, ο   Καμμένος είπε ότι: «Οι δυο βασικές υποθέσεις είναι η υπόθεση των ελικοπτέρων NH-90 που ξεκινά το 2003 και συνεχίζεται έως σήμερα και η υπόθεση των υποβρυχίων η οποία ξεκινά το 1998».
Στη συνάντηση διάρκειας 90 λεπτών, ο Αλ. Τσίπρας ενημέρωσε Π. Καμμένο για τις κινήσεις του οικονομικού επιτελείου εν όψει της συνεδρίασης του Eurogroup τη Δευτέρα.
Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η άμεση αντίδραση της Αθήνας στις κινήσεις της Άγκυρας, αλλά και το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων που πραγματοποιήθηκε για τις κρίσεις στις ένοπλες δυνάμεις.
Υπενθυμίζεται ότι χθες η Τουρκία προχώρησε σε απόσυρση της προκλητικής ΝΟΤΑΜ Α/0889/15, η οποία απέκλειε μεγάλο μέρος του Κεντρικού Αιγαίου, καθώς το μέγεθος της πρόκλησης να δεσμεύσει για ασκήσεις και μάλιστα για την περίοδο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου Ελληνικό Εναέριο Χώρο ακόμη και πάνω από τη Λήμνο, προκάλεσε αντιδράσεις ακόμα και στο ΝΑΤΟ.

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: