10.3.15

Αμβρόσιος: Κομπλεξικός ο Σόιμπλε…

Μισεί όσους δεν χρησιμοποιούν αναπηρικό καροτσάκι…

Μάγκας ο Βαρουφάκης…

Συριζαίος (ήμαρτον Κύριε!) και ο Αμβρόσιος. Τα χώνει στον Σόιμπλε και δεν διστάζει να αναφερθεί μέχρι και στο αναπηρικό καροτσάκι του, ενώ…
χαρακτηρίζει μάγκα τον Βαρουφάκη.

Καυστικός και για την Άνγκελα Μέρκελ, που την περιγράφει ως «άσπλαχνη» και «σκληρή», υποστηρίζοντας πως «η όψη του προσώπου της δείχνει μια δυσπερίγραπτη σκληρότητα» αφού, «το βλέμμα της είναι βλοσυρό» και το πρόσωπό της «αγέλαστο!».

«Πλήν όμως η Κυρία Μέρκελ έχει κάποια ελαφρυντικά. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην άλλοτε Ανατολική Γερμανία! Μια περιοχή, δηλ. όπου η σκληροκαρδία του Κομμουνιστικού καθεστώτος ήταν σε έξαρση, ή πείνα, η δυστυχία και η εξαθλίωση ήσαν τα κύρια χαρακτηριστικά της Κοινωνίας, ο δε φόβος το γενικό χαρακτηριστικό όλων των κατοίκων ανεξαιρέτως!», υποστηρίζει.

Και συμπληρώνει: Επειδή, λοιπόν, «ο χορτάτος δεν πιστεύει τον πεινασμένο» δεν ήταν ποτέ δυνατόν, το δίδυμο «Μέρκελ και Σώϋμπλε» να δεχθούν καλοσυνάτα να βοηθήσουν τη Χώρα μας, ώστε οι ιθύνοντες της Κυβερνήσεως Τσίπρα να πάρουν μερικά οικονομικά μέτρα προς ανακούφισιν του Ελληνικού Λαού! Μόνο με «νταϊλίκια» θα μπορέσουν να υποχωρήσουν! Και με μια σφοδρή αντεπίθεση! Συνεπώς, χωρίς να υιοθετούμε την «μαγκιά» γενικώς ως τρόπο συμπεριφοράς, εν τούτοις χαιρόμαστε όλως ιδιαιτέρως για την «μαγκιά», που εκπέμπει ο Υπουργός Οικονομικών κ. Βαρουφάκης! Για την ειδική αυτή περίπτωση η στάση του ήταν η μόνη ενδεδειγμένη!

Καιρός, λοιπόν, να τεθεί επί τάπητος το ζήτημα των αποζημιώσεων! Μας οφείλουν κάποια τρισεκατομμύρια ευρώ!!!! Ας έλθουν, λοιπόν, να τα συμψηφίσουμε! Και τότε θα δούμε ποιος χρωστάει και σε ποιόν! Χωρίς να πολιτευόμαστε, λέμε ξεκάθαρα: η Κυβέρνηση Τσίπρα πρέπει – με όση μαγκιά κι αν χρειασθή να εφαρμόσει- να ξεκαθαρίσει αυτό το ζήτημα!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: