24.3.15

Φιλαράκια, ο Πάκης με τον Βόλφγκανγκ…

Σαν παλιοί καλοί φίλοι τα είπαν σήμερα Παυλόπουλος και Σόιμπλε.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών είχαν τηλεφωνική επικοινωνία, στην οποία συζήτησαν για την…
για την ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας και Γερμανίας και για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων της Ελληνικής Οικονομίας στο πλαίσιο της Ευρωζώνης.

Αυτό, που φρόντισε να μας θυμίσει, βέβαια ο Πάκης είναι οτι οι δύο άνδρες εκτός από τους θεσμικούς τους ρόλους έχουν μία ξεχωριστή σχέση η οποία χρονολογείται στην εποχή που ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν υπουργός Εσωτερικών και ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κατείχε την αντίστοιχη σχέση στη γερμανική κυβέρνηση.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται συγκεκριμένα:

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος είχε σήμερα, στις 7 μ.μ., τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας κ. Βόλφγκανγκ Σόιλμπλε.

Ως παλιοί γνώριμοι και φίλοι, από την εποχή που ασκούσαν καθήκοντα Υπουργών Εσωτερικών αντιστοίχως, συζήτησαν, σε φιλικό κλίμα, την ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας και Γερμανίας, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων της Ελληνικής Οικονομίας στο πλαίσιο της Ευρωζώνης»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: