8.3.15

Αντώναρος: Το Συνέδριο δεν είναι δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ...


... αλλά στη Νέα Δημοκρατία...
 «Η συζήτηση για το Έκτακτο Συνέδριο άρχισε και δεν θα σταματήσει παρά μόνο τη μέρα που...
θα συγκληθεί το Συνέδριο», δήλωσε ο Ευάγγελος Αντώναρος, ρίχνοντας εκ νέου καρφιά κατά της ηγεσίας της ΝΔ.

«Το Συνέδριο πρέπει να γίνει τώρα.... και θα γίνει. Για να συζητηθεί ο πολιτικός επαναπροσδιορισμός της ΝΔ. Όλα τα άλλα έπονται» ανέφερε στον Αθήνα 9,84 και τόνισε:

Η διεξαγωγή Συνεδρίου δεν είναι δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ (όπως λέει ο κ. Σαμαράς). Είναι δώρο στη Νέα Δημοκρατία. Είναι δώρο στη λειτουργία της δημοκρατίας.

Ο   Αντώνατος τόνισε ότι «σε μια βαριά ήττα όπως αυτή που υπέστη η ΝΔ, ο ρόλος και οι ευθύνες της ηγεσίας είναι κρίσιμες...».

Και πρόσθεσε: «Όλοι μας έχουμε υποχρέωση να ενθαρρύνουμε τη σημερινή κυβέρνηση σε συνεννόηση με τους εταίρους και όχι σε ρήξη. Εγώ αυτό κάνω. Τα άλλα βλάπτουν τον τόπο. Δεν πιστεύω στη λεγόμενη αριστερή παρένθεση. Γιατί άλλωστε αυτό θα συνδεόταν με σενάρια καταστροφής για τον τόπο και τους πολίτες. Άκομη όμως κι αν συμβεί η αριστερή παρένθεση, η ΝΔ πρέπει να έχει βρει την περπατησιά της και να ειναι πανέτοιμη. Όχι όπως είναι τώρα».

Παράλληλα, απευθυνόμενος στους «νιόφερτους της παράταξης» σύστησε να είναι «προσεκτικοί με την απολυτότητα των λόγων τους. Κάνουν κακό στην παράταξη και αυτοαπομονώνονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: