9.3.15

Με δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη το νέο μουσείο του Ολυμπιακού...

Με αφορμή τα 90α γενέθλια της ομάδας (ΦΩΤΟ)...
Τις δράσεις του Ολυμπιακού για την (αυριανή) συμπλήρωση 90 ετών από την ίδρυση του λαοφιλούς πειραϊκού σωματείου παρουσίασαν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης, Κριστιάν Καρεμπέ και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς.
«Θέλω να ανακοινώσω ότι...
ο πρόεδρός μας, ο κ. Μαρινάκης, για να αφήσει το στίγμα του για τον εορτασμό των 90 ετών σκέφτηκε να προσφέρει κάτι σε αυτή την επέτειο. Αποφάσισε να δωρίσει περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ για να δημιουργήσει το νέο μουσείο του Ολυμπιακού, το οποίο θα είναι διπλάσιο σε μέγεθος από το σημερινό για να κάνει γνωστότερο τον Ολυμπιακό στον κόσμο» είπε ο Καρεμπέ.

«Σε αυτό το μουσείο θα υπάρχουν ψηφιακές δραστηριότητες και θα μπορέσουμε να κάνουμε πιο γνωστό το όνομά μας στην Ελλάδα και τον κόσμο. Αυτό το μουσείο δεν απευθύνεται μόνο στους φιλάθλους του Ολυμπιακού αλλά σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους και τους φιλάθλους που θα επισκεφτούν την Ελλάδα» πρόσθεσε.

Ο κ. Καραπαπάς, από την πλευρά του, εξήγησε ότι «είναι ένα προσωπικό δώρο του κ. Μαρινάκη στο σύλλογο, μία κιβωτός για να μεταλαμπαδεύσει την ιστορία του συλλόγου σε ολόκληρο τον κόσμο. Το μουσείο θα γίνει στον ίδιο χώρο, θα είναι διπλάσιο από το τωρινό και θα είναι προς το ΣΕΦ. Θα είναι τουριστικός προορισμός για όλους όσοι έρχονται στην Αθήνα».

Ο κ. Καρεμπέ, στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα γενέθλια του συλλόγου. «Είναι μία σπουδαία ημέρα δόξας για την Ελλάδα τον Ολυμπιακό. Πριν από τον Γιάννη Μανιάτη και τον Κριστιάν Καρεμπέ υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που έχουν δουλέψει και έχουν κάνει θυσίες για αυτό τον εδώ τον σύλλογο. Νιώθω πάρα πολύ περήφανος, αλλά ταυτόχρονα πολύ μικρός για τα επιτεύγματα που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια» τόνισε.
Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας εκπροσώπησε ο αρχηγός της, Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός, μεγαλύτερος, ο ενδοξότερος σύλλογος, συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής. Μιλάμε για έναν σύλλογο που είναι πολλά περισσότερα από ένας σύλλογος. Δεν είναι τυχαίο ότι τον στηρίζουν οι περισσότεροι Έλληνες και πρέπει εμείς να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να μπορέσει η ομάδα να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά».

Όπως έγινε γνωστό, στην μπουτίκ θα υπάρξουν εορταστικές σειρές και η φανέλα της επόμενης περιόδου θα είναι συλλεκτική. Από τις 10 έως τις 15 Μαρτίου το Red Store θα κάνει προσφορά 1+1 δώρο, δηλαδή με κάθε αγορά ενός προϊόντος θα παίρνει κάθε φίλαθλος άλλο ένα δωρεάν, ενώ αύριο το απόγευμα θα υπάρχει γιορτή για τα καταστήματα του Πειραιά, με «ερυθρόλευκες» προσφορές για τις οποίες το κοινό θα ενημερώνεται από αφίσες.

Ακόμη, θα υπάρχει ένα τουριστικό τρένο, ανιματέρ, δώρα και αναμνηστικά προϊόντα και θα εκδοθεί ένα βιβλίο για τα 90 χρόνια του συλλόγου. Όλα τα έσοδα θα δοθούν για το σκοπό της UNICEF, ενώ θα υπάρξουν κι άλλες δραστηριότητες σε συνεργασία με τον δήμο Πειραιά. Ακόμη, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ προανήγγειλε μια έκπληξη από τον κόσμο του Ολυμπιακού αύριο, λέγοντας ότι «θα επιχειρήσουν να κάνουν κάτι που δεν έχει γίνει από οπαδούς και θα είναι πολύ εντυπωσιακό».

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: