27.3.15

Ο Καμμένος ζητά 1 εκατ. ευρώ από Σταύρο και Πετρουλάκη...

Ο Καμμένος ζητά από Θεοδωράκη και σκιτσογράφο 2 εκατ. ευρώ

Για άρθρο του σκιτσογράφου...
Αγωγή με την οποία ζητά ένα εκατομμύριο ευρώ από τον σκιτσογράφο Ανδρέα Πετρουλάκη και ένα εκατομμύριο ευρώ από τον Σταύρο Θεοδωράκη κατέθεσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Την είδηση μετέδωσε ο...
κ. Πετρουλάκης με άρθρο του στο Protagon αναφέροντας ότι η αγωγή κατατέθηκε για προσβολή της προσωπικότητας του Πάνου Καμμένου.

Σύμφωνα με τον σκιτσογράφο, μάλιστα, ο Σταύρος Θεοδωράκης προς τον οποίο στρέφεται η αγωγή δεν έχει πλέον σχέσεις με το Protagon καθώς έχει μεταβιβάσει το σύνολο των μετοχών του.

Στο επίμαχο κείμενο με ημερομηνία ανάρτησης 17 Μαρτίου και τίτλο «Π. Καμμένος. Έχουν αρχίσει και του μοιάζουν» ο κ. Πετρουλάκης σχολιάζει την επίσκεψη της Ζωής Κωνσταντόπουλου στο Πεντάγωνο και την κοινή επίσκεψη Καμμένου-Δούρου σε νησιά του Αιγαίου ενώ μιλώντας για το κόμμα του υπουργού Εθνικής Άμυνας, μεταξύ άλλων, γράφει: 

- «Ο κ. Καμένος και το δικό του κόμμα έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά (σ.σ. με το ΛΑΟΣ). Είναι βγαλμένος από την ίδια μήτρας της έξαλλης εθνολαϊκίστικης ακροδεξιάς με κάπως πιο εμπλουτισμένο ρεπερτόριο με αεροψεκασμούς, υδατάνθρακες και οπερετικές αλληλοδωροδοκίες σε μοντάζ Λαζόπουλου». 

- «Τα φλογερά εθνικιστικά και αντιευρωπαϊκά  παραληρήματα του κ. Καμμένου αντανακλούν και χρεώνονται σε όλη την Κυβέρνηση- αυτός δεν κάθεται στα αυγά του σαν τον κ. Καρατζαφέρη. Άνοιξε βεντέτα με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, έδωσε τον τόνο στην κήρυξη του ψυχρού πολέμου εναντίον της Γερμανίας- μια χαρά στρώνουμε το έδαφος για να πάμε να ζητήσουμε λεφτά, τη στιγμή που εκείνος απτόητος απολαμβάνει τον ρόλο του παίζοντας πόλεμο στο Αιγαίο με Απάτσι και φρεγάτες. Μέχρι και η τέως προστατευόμενή του κ. Ραχήλ Μακρή αναρωτήθηκε αν κάνει τίποτα άλλο εκτός από το να ξοδεύει τα λεφτά μας σε οπερέτες. Δυστυχώς κάνει. Την κυβέρνηση σαν τα μούτρα του».

Διαβάστε ΕΔΩ το άρθρο του Πετρουλάκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: