18.3.15

Ραχήλ: Σε περίπτωση εξόδου, πρέπει να υπάρχει πλάνο...


Δεν πρόκειται να ψηφίσω μέτρα τοξικά και εναντίον της ελληνικής κοινωνίας.
 ΒΙΝΤΕΟ...
«Εγώ θεωρώ λοιπόν, αν με ρωτάτε, ότι πρέπει να υπάρχει και τεκμηριωμένο πλάνο για την περίπτωση εξόδου της χώρας που δεν υπάρχει βέβαια τέτοιο πράγμα, το γνωρίζουμε όλοι,  δεν προβλέπεται στη συνθήκη της Ευρωζώνης έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Ωστόσο...
όμως το να υπάρχει ένα θέμα τέτοιο, υπάρχει, γιατί να μην υπάρχει;», είπε μεταξύ άλλων η Ραχήλ Μακρή στο πρωινό του ΣΚΑΙ.

«Ο κ. Λαπαβίτσας έχει την άποψή του και την τεκμηριώνει επιστημονικά γιατί είναι ένας εξαιρετικός οικονομολόγος» είπε η κυρία Μακρή και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε δημοκρατικά και οι βουλευτές δεν είναι πρόβατα ξέρετε. Δεν μπορούμε να κατηγορούμαστε ότι δεν έχουμε απόψεις και να λέμε δεν έχουμε και πλάνα άσχετο αν έχει απορριφθεί σαν πλάνο Β από τα θεσμικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε επίσης η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μέτρα τοξικά και εναντίον της ελληνικής κοινωνίας όπως έχουν εφαρμοστεί τα προηγούμενα δυόμιση χρόνια δεν πρόκειται ποτέ να τα ψηφίσω και δεν θα εφαρμοστούν όπως έχει δεσμευτεί και ο πρωθυπουργός ο Αλέξης ο Τσίπρας», ξεκαθάρισε η Ραχήλ, όταν της ζητήθηκε να προσδιορίσει ποια είναι η κόκκινη γραμμή της.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: