24.3.15

Η πανέμορφη Ρωσίδα που θέλει τον Βαρουφάκη...

στην εκπομπή της...

Μπορεί ο... θόρυβος των πρώτων ημερών της ανάληψης των καθηκόντων από τον Γιάνη Βαρουφάκη να έχει καταλαγιάσει, ωστόσο η...
Εριν Αντε, η σέξι Ρωσίδα παρουσιάστρια της εκπομπής «Boom Bust» του Russia Today δεν έχει χάσει το ενδιαφέρον της.

Μάλιστα με ένα... λογύδριο στην σημερινή της εκπομπή, και χωρίς καθόλου να... του χαριστεί, η πανέμορφη παρουσιάστρια τον προσκάλεσε στην εκπομπή της.

«Ουδείς μπορεί να κατηγορήσει τον Γιάνη Βαρουφάκη ότι είναι "υπερβολικά πολιτικός"» παρατηρεί και σημειώνει πως «έχει εκνευρίσει πολλούς με τον καλύτερο τρόπο, αλλά έχει κάνει και μερικά ανόητα λάθη που τον αποσπούν από το καλό που θέλει να κάνει».

Στην συνέχεια, αφού δηλώνει πόσο πολύ τον θαυμάζει προσωπικά, τον προσκαλεί στην εκπομπή της να ξεκαθαρίσει όλες τις ασάφειες και να προχωρήσει στην «προοδευτική αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη η Ελλάδα», όπως τονίζει η Αντε.

«Πολιτικός δεν είσαι, και σ' ευχαριστούμε γι' αυτό» λέει η Εριν Αντε, που για το το τέλος, «φυλάει το καλύτερο», καθώς ο Γιάνης Βαρουφάκης, πριν ασχοληθεί με την πολιτική, της είχε δώσει συνέντευξη.

Μάλιστα, όταν τον ρώτησε γιατί δεν θέλει να γίνει πολιτικός, της είχε απαντήσει ούτε λίγο ούτε πολύ: «αν μου συμβεί κάτι τέτοιο, παρακαλώ, πυροβολήστε με»!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: