28.3.15

Νέες αποκαλύψεις για τον Γ. Κατρούγκαλο...

Νέες αποκαλύψεις για τον Γ. Κατρούγκαλο- Προσέλαβε στο υπουργείο δικηγόρους της εταιρείας του
Προσέλαβε στο υπουργείο, δικηγόρους της εταιρείας του...
Έγγραφα- φωτιά για τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Λίγες μέρες μετά το...

δημοσίευμα του "Βήματος" σύμφωνα με το οποίο ο κ. Κατρούγκαλος φέρεται να υπέγραφε ιδιωτικά συμφωνητικά με απολυμένους και διαθέσιμους του Δημοσίου ακόμη και στις 27 Ιανουαρίου του 2015, ημέρα δηλαδή που ορκίστηκε υπουργός, αξιώνοντας προμήθεια 12% για τις δικηγορικές του υπηρεσίες, η εφημερίδα "Παραπολιτικά" αποκαλύπτει έγγραφα συμφωνα με τα οποία ο αναπληρωτής υπουργός προσέλαβε στο υπουργείο ως συμβούλους, δικηγόρους - συνεργάτες της εταιρίας.

Από τα έγγραφα που αποκαλύπτει η εφημερίδα, δύο συνεργάτιδες - της δικηγορικής εταιρίας που είχε αναλάβει την υπόθεση με τους απολυμένους δημοσίους υπαλλήλους - τοποθετήθηκαν ως ειδικές σύμβουλοι στο γραφείο του, στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.


Πρόκειται για τις Ανδριανή Ζωμένου και Αγγελική Μηλιάκου, οι οποίες -όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ της 19ης Μαρτίου που δημοσιεύει η εφημερίδα- προσελήφθησαν από τις 27/01/2015 (δηλαδή την πρώτη ημέρα ανάληψης των υπουργικών καθηκόντων του κ. Κατρούγκαλου). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: