8.3.15

Κακλαμάνης: Συνέδριο επανεκκίνησης της παράταξης...

 Αιχμές Νικήτα για "βαρόνους" στη Νέα Δημοκρατία...
Διαφωνούν για το ενδεχόμενο έκτακτου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης και Νικήτας Κακλαμάνης, όπως τόνισαν, μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» του Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Κακλαμάνης τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να...
ξανασυναντηθεί με τον ελληνικό λαό. Να ξαναθυμηθούμε την ιδρυτική, ιστορική μας αφετηρία είπε, τασσόμενος εκ νέου υπέρ της διεξαγωγής συνεδρίου «επανεκκίνησης της παράταξης και του κόμματος». Ο ίδιος σημείωσε ότι «η εθνική συνδιάσκεψη είναι ευχολόγιο, οι αποφασεις του συνεδρίου μπορούν να φέρουν αλλαγές στο κόμμα».

Ο βουλευτής της ΝΔ είπε ακόμα «δεν είμαι πίσω από κανένα πρόσωπο και θέλω συνέδριο. Κακώς ο Αντώνης το αρνείται». Παράλληλα, άφησε, σχολιάζοντας δηλώσεις του Νίκου Δένδια, άφησε αιχμές περί «βαρόνων» στο εσωτερικό της ΝΔ.

«Άκουσα να λένε ότι η ΝΔ πρέπει να φύγει από την εποχή των βαρόνων. Εγώ δεν κρίθηκα καλός για να μπω στο υπουργικό συμβούλιο και κάποιοι που ήταν κάνουν τώρα κριτική (...) Τα έλεγα πριν από τις εκλογές και διαγράφηκα» τόνισε και είπε ότι η ΝΔ θα πρέπει να γίνει ξανά το μεγάλο κοινωνικό λαϊκό κόμμα «με κοινωνική ευαισθησία». 

«Ψηφίζω εθνική συνδιάσκεψη. Εάν θέλει κάποιος να θέσει θέμα ηγεσίας ας βγει να το πει δεν χρειάζεται συνέδριο. Όχι... τζιριτζάντζουλες» είπε από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης.

«Η ΝΔ προεκλογικά είπε ορισμένα πράγματα, κατηγορήθηκε για εκστρατεία φόβου, αλλά δικαιώνεται με όσα γίνονται σήμερα. Μιλάμε σαν να σταμάτησε η ιστορία στις 25 Ιανουαρίου. Αυτή δικαιώνει όσα έλεγε η ΝΔ» πρόσθεσε.

«Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής μας έχει αφήσει ως παρακαταθήκη την ευρωπαϊκή μας πορεία, άρα είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε τα ρεύματα στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης. Αυτή τη στιγμή καλώς ή κακώς κυριαρχεί ο φιλελευθερισμός» τόνισε.

«Πότε ήταν καλύτερη η Ευρώπη;» αναρωτήθηκε ο κ. Κακλαμάνης, απαντώντας στον κ. Γεωργιάδη. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ακόμα ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ μας δουλεύει με το δήθεν νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση. Νοικιάζουν διαμερίσματα για τους λαθρομετανάστες και όχι για τους απόρους» με τον συνάδελφό του να συμφωνεί ότι το κόμμα θα έπρεπε να υπερψηφίσει μόνο συγκεκριμένα άρθρα.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: