1.3.15

Ώρα να πούμε δυο κουβέντες....

Γράφει ο mitsos175

Αλέξη, το πιστεύω αυτό που λες για το Σαμαρά ότι θέλει να σε ρίξει. Δε θα έπρεπε να σου κάνει εντύπωση με την πορεία που ακολούθησε. Εδώ έριξε ολόκληρη χώρα στα Τάρταρα.

Αλλά...
Όταν βάζεις γλάστρα στο Προεδρικό κάποιον που 'έλεγε αρχηγό το Σαμαρά, τι νομίζεις ότι κάνεις; Τον διευκολύνεις μήπως;
Όταν ψηφίζετε όλα τα κόμματα στο κουκούλωμα, τι μήνυμα περνάτε; Τώρα που είπες αυτό, πρέπει να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες. Γιατί αυτό που είπες είναι πολύ σοβαρό. Μην γίνει σαν το θέμα με την απόπειρα χρηματισμού βουλευτών...
για τον Πρόεδρο, που θάφτηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση σε χρόνο ρεκόρ.

Οι "σκελετοί" που έχει η ΝΔ είναι περισσότεροι από αυτούς που βρίσκονται σε όλα τα νεκροταφεία της Ελλάδας. Οφείλεις λοιπόν να προχωρήσεις αμέσως στην απονομή δικαιοσύνης, αλλιώς πρέπει να παραιτηθείς. Γιατί όταν υπάρχουν καταγγελίες για τόσο μεγάλα εγκλήματα τα πράγματα είναι μονόδρομος: Ή τιμωρούνται οι ένοχοι ή, αν είναι αθώοι, τιμωρούνται αυτοί που είπαν ψέματα. Εφόσον πιστεύω πως λες αλήθεια, πράξε τα δέοντα.

Γιάννη, λες πως εμείς δεν θα είμαστε η πρώτη χώρα που θα αθετήσει τις υποχρεώσεις στο ΔΝΤ. Γιατί; Πάντα για όλα τα πράγματα υπάρχει πρώτη φόρα. Μάθε πως πριν από τις υποχρεώσεις στους δανειστές μια χώρα έχει υποχρέωση στους κατοίκους που την αποτελούν. Κι όταν λέω κατοίκους δεν εννοώ το 1% που έχει όλο σχεδόν τον πλούτο αλλά τους υπόλοιπους. Αλλιώς δεν είναι χώρα, είναι στρατόπεδο εργασίας.

Κι αυτό που είπες ότι θα βγάλεις από τη μύγα ξύγκι με ανησυχεί πολύ. Γιατί αν και περισσότερο βρωμιάρηδες, οι πλουτοκράτες δεν έχουν μέγεθος μύγας, αλλά αγριόχοιρου. Εκεί υπάρχει ξύγκι, όμως εσύ μιλάς για μύγα κι εγώ βλέπω να πέφτουμε σαν τις μύγες από την πείνα. Θα βαπτίσεις το νέο μνημόνιο "μυγοσκοτώστρα"; Μου έρχεται κακό να με βλέπουν σαν έντομο, επειδή είμαστε άνθρωποι. Κι επειδή άνθρωποι είμαστε, όπως λέει η παροιμία, μπορεί να αρπάξουμε κάνα κατεψυγμένο ληγμένο γιαούρτι, το οποίο φυλάμε από το 2009 για όταν - με το καλό - κρεμάσουμε τους δοσίλογους στο Σύνταγμα και να στο κεράσουμε.

Δεν έχουμε ρε Γιάννη, πως να στο πω αλλιώς;
Είμαστε πανί με πανί, Δεν υπάρχει μία. Ούτε σάλιο, γι αυτό δε σας φτύνουμε. Πάρτε από κείνους που τα κλέψανε και μην τους χαρίζεστε. Γιατί όσο αφήνεις τη γάγγραινα τόσο προχωρά.

Τώρα θα μιλήσω σε σένα ψηφοφόρε. Τι άλλο θες δηλαδή να γίνει, για να φύγεις από την παγίδα; Να είσαι άστεγος, να έρχονται να σου παίρνουν τα όργανα για εμπόριο, όταν πεθάνεις; Να σε βγάλουν στη βίζιτα; Τότε θα είναι αργά για πάρα πολλούς από μας. Να ξαναφέρουν επίσημα τη δουλεία και τη φεουδαρχία; Τι; Δεν βλέπεις πως έχει το πράγμα; Ότι μας δουλεύουν, ενώ δουλεύουμε για δαύτους; Δεν καταλαβαίνεις πως δεν χρειαζόμαστε κηφήνες αλλά να πάρουμε εμείς οι ίδιοι τις αποφάσεις για πράγματα που μας αφορούν;

Λένε πολλοί πως θέλουν το ευρώ. Κι εγώ θα ήθελα να είχα έστω δυο ευρώ στην τσέπη, αλλά ξέρω πως με το ευρώ θα έχω μόνο χρέη. Χρέη τα οποία δε θα μπορώ να πληρώσω και που μοιραία θα με κάνουν άστεγο. Το ίδιο θα πάθει κι η πλειοψηφία, άλλος αργότερα άλλος πιο γρήγορα. Μην πιστεύεις κανένα λωποδύτη των ΜΜΕ, πίστεψε επιτέλους στις δυνάμεις σου. Το χρήμα είναι ΜΕΣΟ συναλλαγής, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τις παράγουμε εμείς οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Ξύπνα επιτέλους και σταμάτα να τα κάνεις πάνω σου. Σταμάτα να είσαι θύμα και να φοβάσαι...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

greki-gr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: