3.3.15

Στο αυτόφωρο Πειραιά οι δύο συλληφθείσες...


... για υπόθαλψη της Αγγελικής...
Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο Πειραιά οι δύο γυναίκες που συνελήφθησαν χθες για υπόθαλψη της 22χρονης Αγγελικής Σπυροπούλου.

Πρόκειται για...
την 60χρονη μητέρα των αδελφών Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου - έγκλειστων μελών της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς»- και την 26χρονη σύντροφο του δεύτερου.

Η κατηγορία εναντίων των δύο γυναικών είναι πλημμεληματικού βαθμού.

Χθες οι δύο συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον Εφέτη Ανακριτή με την κατηγορία της ένταξης σε τρομοκρατική οργάνωση και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα, αφού περάσουν τη διαδικασία του αυτοφώρου από τα δικαστήρια Πειραιά.

Στον ειδικό εφέτη ανακριτή για θέματα τρομοκρατίας αναμένεται να απολογηθεί στο μεταξύ την Πέμπτη, η Αγγελική Σπυροπούλου, η οποία φέρεται ότι σχεδίαζε την απόδραση των καταδικασμένων μελών της Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς από τις φυλακές Κορυδαλλού και συνεργαζόταν με το Χριστόδουλο Ξηρό. Η 22χρονη, συνελήφθη χθες στο σπίτι της μητέρας των αδελφών Τσάκαλου στην οδό Άγιου Χαραλάμπους στην περιοχή Περιστέρια, όπου κρυβόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Απολογία στον εφέτη ανακριτή καλείται να δώσει σήμερα και ο καταδικασμένος για συμμετοχή στην Οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» Χρήστος Τσάκαλος, που είναι έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού.

 left.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: