15.3.15

«Σε 3 με 4 ώρες οι πρώτες ενδείξεις»...



-Tι είπε συγγενής του Βαγγέλη, για τον άδικο χαμό του.
-Τι ειχαν δηλώσει οι συμφοιτητές του. 
-Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας
BINTEO...
«Κάποιες πρώτες ενδείξεις, από το ιατροδικαστικό πόρισμα, μπορεί να υπάρξουν σε 3 με 4 ώρες», δήλωσε ο ιδιωτικός ερευνητής, Φώντας Βρόσγος. Και πρόσθεσε, πως, από την ιατροδικαστική εξέταση μπορεί να φανεί «η...

αιτία θανάτου, τι μπορεί να έγινε και πως μπορεί να έγινε», ενώ είπε, πως, «μπορεί να φανεί αν έχει μεταφερθεί η σορός» του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Tι είπε συγγενής του Βαγγέλη για τον άδικο χαμό του


Στις έρευνες και στο πόρισμα αναφέρθηκε στο "Έψιλον", ο ιδιωτικός ντεντέκτιβ Γ. Τσουκάλης που έχει αναλάβει την υπόθεση. «Ερευνούμε και παρακολουθούμε όλες τις πληροφορίες» (δείτε ΕΔΩ το βιντεο).


Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Σήμερα το πρωί, σε αγροτική περιοχή στον Κατσικά Ιωαννίνων, εντοπίστηκε πτώμα άνδρα σε κατάσταση σήψης. Στο σημείο έχει κληθεί και βρίσκεται ιατροδικαστής. Η αστυνομική έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη για την ταυτοποίηση των στοιχείων του θανόντα, καθώς και των συνθηκών θανάτου του. 

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί τη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων.»


Τι δήλωναν συμφοιτητές του Βαγγέλη

Με την υπόθεση του 20χρονου φοιτητή είχε ασχοληθεί από την πρώτη στιγμή η Αγγελική Νικολούλη, η οποία είχε μιλήσει με συμφοιτητές αλλά και φίλους του Βαγγέλη από την Γαλακτοκομική Σχολή στην οποία σπούδαζε. 


Δείτε κάποιες από τις μαρτυρίες, ΕΔΩ...

πηγη real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: