25.3.15

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού την 25η Μαρτίου...

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού την 25η ΜαρτίουΕπιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από το πρωί της Τέταρτης και από τα δυτικά, με...
βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Πιο αναλυτικά, βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές θα σημειωθούν την Τετάρτη στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο μέχρι τις απογευματινές ώρες.

Πρόσκαιρα κατά τη διάρκεια της ημέρας και μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες είναι πιθανόν να σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την υπόλοιπη Στερεά και την Πελοπόννησο.

Την Πέμπτη ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν κατά διαστήματα κυρίως από το απόγευμα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ την Παρασκευή ο καιρός θα γίνει σταδιακά άστατος, αλλά κατά διαστήματα ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειώνονται κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων...
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: