9.3.15

Μυστηριώδης θάνατος 23χρονου στο λιμάνι του Βόλου...

Μυστηριώδης θάνατος 23χρονου στο λιμάνι του Βόλου
Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει τον πνιγμό ενός 23χρονου Βολιώτη που έχασε τη ζωή του, όταν...
υπό συνθήκες που ερευνώνται, έπεσε στα νερά του Παγασητικού, ενώ βρισκόταν σε προβλήτα του λιμανιού, στην κεντρική παραλία του Βόλου.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής στις 20:30, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, το Λιμεναρχείο της πόλης δέχθηκε κλήση, πιθανότατα από φίλο του 23χρονου, που εξετάζεται εάν ήταν μαζί του, και έσπευσε στο σημείο με πλωτό σκάφος.

Λίγο αργότερα, δύτες ανέσυραν τον νεαρό από τα νερά, χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το Λιμεναρχείο Βόλου διεξάγει έρευνες για τις συνθήκες θανάτου.

Τοπικά μέσα, ωστόσο, και συγκεκριμένα το magnesianews.gr, αναφέρουν πως ο νεαρός, βρισκόταν χθες, στον φάρο, στο τέλος του «κορδονιού» με έναν φίλο του και, κάτω από αδιευκρίνιστα αίτια, έβγαλε τη μπλούζα του και έπεσε βρέθηκε στη θάλασσα. Τελικά, ο φίλος του ενημέρωσε το Λιμεναρχείο και ξεκίνησαν έρευνες με το πλωτό σκάφος, αλλά και εθελοντών βατραχανθρώπων, για να τον εντοπίσουν λίγο πριν τις 10 το βράδυ, πνιγμένο.

Το Λιμεναρχείο, που κάνει την προανάκριση και εξετάζει και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του. Ενώ ερευνά όλα τα ενδεχόμενα και, όπως αναφέρουν πληροφορίες του magnesianews.gr, πρόκειται να ζητηθούν και τοξικολογικές εξετάσεις, μήπως ο άτυχος 23χρονος και ένας φίλος που βρισκόταν μαζί, κατανάλωσαν αλκοόλ ή κάποια άλλη ουσία, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει αν, κατά την πτώση του χτύπησε και έχασε τις αισθήσεις του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: