1.2.15

Καμμένος: Αν χρειαστώ τον Θεοδωράκη, θα μιλήσω με τον Μπόμπολα...

Αιχμές κατά του επικεφαλής του "Ποταμιού" Στάυρου Θεοδωράκη, αφήνει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος , ο οποίος δηλώνει ότι αν χρειαστεί να μιλήσει μαζί του, θα μιλήσει κατευθείαν... στον Μπόμπολα. Πυρά και εναντίον του...
Αντώνη Σαμαρά.

 
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Real News", ο Πάνος Καμμένος λέει: «Σας έχω επαναλάβει πολλές φορές ότι αν χρειαστώ κάτι, αντί να μιλήσω με τον κ. Θεοδωράκη, θα μιλήσω κατευθείαν με τον κ. Μπόμπολα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο κ. Θεοδωράκης είναι ένας πολύ καλός μάγειρας στο κρητικό του εστιατόριο, αλλά μπορεί, απογοητευμένος από το ότι δεν έγινε κυβέρνηση για να εξυπηρετήσει τα αφεντικά του, να συνεχίσει να μαγειρεύει κοχλιούς προς τέρψιν των φίλων του».

Σφοδρή είναι όμως και η επίθεση που εξαπολύει εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, για τον οποίο λέει ότι «έχει σύρει τη ΝΔ στη νέα πολιτική του ερημιά». «Ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να παραμείνει στην ηγεσία του συνονθυλεύματος Πολιτικής Άνοιξης και ΛΑΟΣ που ο ίδιος δημιούργησε. Ουδέποτε ήταν στη Νέα Δημοκρατία. Άλλοτε την ανέτρεπε, άλλοτε την εκβίαζε και άλλοτε την καταλάμβανε με εισαγωγή στελεχών που στο παρελθόν δεν θα τολμούσαν να περάσουν την πόρτα της ΝΔ. Νέα Δημοκρατία και Αντώνης Σαμαράς είναι δύο έννοιες που δεν συνάδουν. Φοβάμαι πολύ ότι δεν θα υπάρχουν πλέον ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος», σημειώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: